Ζαμπονοκασερόπιτα με Κανταΐφι

1 SHARE

Τραγανή πίτα με λαχταριστά τυριά που θα λατρέψετε.

#tsoulotip: 1. Δεν πιέζουμε το κανταΐφι πολύ με τα χέρια, θέλουμε να παραμείνει αφράτο. 2. Δε βάζουμε τα τυριά μέχρι τις άκρες για να μπορέσουμε να κλείσουμε την πίτα μας στη συνέχεια.

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο κανταΐφι

300 γρ. gouda, τριμμένο

300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

250 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κυβάκια

200 γρ. βούτυρο NOYNOY

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ