Ζαμπονοκασερόπιτα με Κανταΐφι

Ζαμπονοκασερόπιτα με Κανταΐφι

Τραγανή πίτα με λαχταριστά τυριά που θα λατρέψετε.


#tsoulotip: 1. Δεν πιέζουμε το κανταΐφι πολύ με τα χέρια, θέλουμε να παραμείνει αφράτο. 2. Δε βάζουμε τα τυριά μέχρι τις άκρες για να μπορέσουμε να κλείσουμε την πίτα μας στη συνέχεια.





ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο κανταΐφι

300 γρ. gouda, τριμμένο

300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

250 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κυβάκια

200 γρ. βούτυρο NOYNOY

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com