Το κόλπο με το αλεύρι στις τηγανητές πατάτες θα σου χαρίσει το πιο τραγανό αποτέλεσμα

8 SHARES

Το μαμαδίστικο μυστικό

Μας ξέρεις καλά ΠΙΑ. Λατρεύουμε τις τηγανητές πατάτες, σε βαθμό που δεν θα ησυχάσουμε ποτέ αν δεν βρούμε τον τρόπο να φτιάξουμε τις πιο νόστιμες και τραγανές τηγανητές πατάτες.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να δοκιμάσουμε και το κόλπο με το αλεύρι. Προσοχή, προσοχή: Για να έχεις το τραγανό αποτέλεσμα, πρέπει να κόψεις και να σκουπίσεις καλά κάθε μία πατάτα για να μην έχει καθόλου υγρασία.

Έπειτα, τοποθετείς τις πατάτες σε μπολ, μαζί με αλάτι, πιπέρι και μια κούπα αλεύρι. Αφού ανακουνήσεις το μπολ και βεβαιωθείς πως οι πατάτες έχουν καλυφθεί από το αλεύρι, τις βάζεις στο καυτό λάδι! Και απολαμβάνεις.

Καλή επιτυχία. 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ