Σπιτική πίτσα με μοσχάρι και BBQ sauce

2 SHARES

Συνταγή που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

#tsoulotip: Στη ζύμη χρησιμοποιούμε ζεστό νερό το χειμώνα και νερό σε θερμοκρασία δωματίου το καλοκαίρι.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
300 γρ. αλεύρι, σκληρό
½ κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
5 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. αλάτι
180 ml νερό
1 κ.σ. ελαιόλαδο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

Για την πίτσα:
500 γρ. ψημένο μοσχάρι, ψιλοκομμένο
300 γρ. BBQ sauce
200 γρ. κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
200 γρ. τυρί gouda, ψιλοκομμένη
80 γρ. πιπεριές χαλαπένιος (jalapeños)

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ