Γιουβέτσι με κιμά ογκρατέν

Πατούλια Κατερίνα
Γιουβέτσι με κιμά ογκρατέν

Μαμαδίστικη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια.


#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγει πιο ζουμερό το γιουβέτσι, δεν αφήνουμε το κιμά να βράσει πολύ με τη σάλτσα.





ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κριθαράκι, βρασμένο

300 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

400 γρ. ντομάτα, κονκασέ

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

4 αυγά, medium

250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com