Λαχταριστό μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια (Σοφιγάδο)

Λαχταριστό μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια (Σοφιγάδο)

Παραδοσιακή λευκαδίτικη συνταγή που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι!

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα

800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 κυδώνια, κομμένα στα 8

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1300 ml νερό

200 ml ξύδι, λευκό

100 ml πετιμέζι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com