Άκης Πετρετζίκης: Κλαμπ σάντουιτς για vegetarian

4 SHARES

Δε θέλεις μπέικον και ζαμπόν; Δες πώς θα φτιάξεις vegeterian κλαμπ σάντουιτς

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.

Για το τόφου

  • Κόβουμε το τόφου σε 8 κομμάτια πάχους μισού εκατοστού το κάθε ένα.
  • Σε ένα ταψί με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, απλώνουμε τα κομμάτια τόφου και από πάνω ένα δεύτερο διπλό απορροφητικό χαρτί.
  • Καπακώνουμε με ένα παρόμοιο ταψάκι και βάζουμε για βάρος από πάνω μία κατσαρόλα.
  • Αφήνουμε να στραγγίξει το τόφου για 1 ώρα.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε, τη σόγια, το σησαμέλαιο, το κρασί, το νερό, το σκόρδο, το τζίντζερ, το μπούκοβο το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε το άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουρ) και ανακατεύουμε.

Μπες στο akispetretzikis.com και βρες τη συνέχεια της συνταγής.

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ