Το καλαμποκόψωμο του Άκη Πετρετζίκη

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. 
  • Καλύπτουμε τον πάτο και τα τοιχώματα ενός ταψιού 20x25 εκ. με λαδόκολλα και τη λαδώνουμε ελαφρά με ένα πινέλο. Το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.
  • Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα στη μεσαία ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, για 2-4 λεπτά. 
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα, περιμένοντας να απορροφηθεί το πρώτο προτού ρίξουμε το επόμενο. 
  • Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές τσίλι και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ