Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο από τον Άκη Πετρετζίκη

Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο από τον Άκη Πετρετζίκη

Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη.

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.
  • Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα μέχρι να βγουν τα αρώματά τους.
  • Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά.
  • Τα τελευταία 5 λεπτά απλώνουμε 1 φέτα μοτσαρέλας πάνω από κάθε κοτόπουλο και συνεχίζουμε το ψήσιμο.

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com