Κλασικό σνίτσελ: Πώς θα το πετύχεις τέλεια όπως ο Άκης Πετρετζίκης

Τραγανό και ζουμερό σνίτσελ. Θες τη συνταγή;

  • Κόβουμε το χοιρινό σε πολύ λεπτές φέτες. Χτυπάμε με το ειδικό σφυράκι ή με έναν μπάτη για να απλώσει το κάθε κομμάτι και για να μαλακώσει. Ιδανικά καλύπτουμε το χοιρινό με μεμβράνη αν το χτυπήσουμε με τον μπάτη.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Σε άλλο μπολ σπάμε τα αβγά, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά για να σπάσουν τα αβγά.

Η συνέχεια της συνταγής στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ