Ελληνικό cheesecake με γιαούρτι

Ελληνικό cheesecake με γιαούρτι

Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη έχει γεύση... Ελλάδας!

Για τη βάση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
  • Χτυπάμε τα μπισκότα με το βούτυρο στην κουζινομηχανή με τα μαχαίρια.
  • Αλείφουμε με βούτυρο τα πλάγια της φόρμας διαμέτρου 28 εκ. με ψηλό χείλος και αποσπώμενη βάση πολύ καλά για να ξεφορμάρεται εύκολα το τσιζκέικ μας.
  • Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο της φόρμας και ψήνουμε στο φούρνο για 13 λεπτά.
  • Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Για την κρέμα

Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com