Το μυστικό συστατικό που προσθέτει η Jennifer Aniston στη βρώμη θα σε ενθουσιάσει

Πατούλια Κατερίνα
Το μυστικό συστατικό που προσθέτει η Jennifer Aniston στη βρώμη θα σε ενθουσιάσει

To μυστικό για έξτρα πρωτεΐνη στη βρώμη

Kαι ποιος δεν θέλει να κοπιάρει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την 51χρονη Jennifer Aniston; Η ηθοποιός έχει εκτός από έναν απίθανο χαρακτήρα, ένα φανταστικό σώμα, το οποίο δεν λύγισε ούτε στην περίοδο της καραντίνας.

Ο προσωπικός προπονητής της Jen είχε αποκαλύψει έτσι κι αλλιώς πως και η Jen και όλοι οι πελάτες του θέλει να τρώνε καλά λιπαρά όπως ιχθυέλαιο, έλαιο καρύδας, σολομό και αβοκάντο.

‘Ένα από τα φαγητά που προτιμά η Jen ως πρωινό, είναι η βρώμη στην μορφή πόριτζ αλλά η ηθοποιός έχει μυστικό συστατικό που κάνει την βρώμη πιο αφράτη.

Το μυστικό αυτό το έμαθε από τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux και είναι το κλειδί για ένα πρωινό με έξτρα πρωτεΐνη.

Σε συνέντευξή της το 2016, η Jen είχε αποκαλύψει το μυστικό της για να παραμένει χορτάτη το πρωινό.

Η Άνιστον που γυμνάζεται επτά φορές την εβδομάδες δεν παραλείπει να ρίξει ένα ασπράδι αυγού όταν ο χυλός βρώμης είναι σχεδόν έτοιμος.



Πριν ακριβώς ψηθεί το porridge, χτυπάς ένα ασπράδι αυγού και το ρίχνεις μέσα για μια πιο αφράτη υφή και περισσότερη πρωτεΐνη.

Και μπορεί ο γάμος με τον Theroux να μην κράτησε, η συμβουλή του στην Aniston είναι ολόσωστη και μπορούμε να την κρατήσουμε. Και αν μαζί με το ασπράδι, βάλεις και λίγα φρούτα και καρπούς, έχεις το πιο τέλειο πρωινό.