Αυτά είναι τα απόλυτα tips για να φτιάξεις τις πιο νόστιμες σούπες

Αυτά είναι τα απόλυτα tips για να φτιάξεις τις πιο νόστιμες σούπες

Το πιο εύκολο φαγητό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Οι σούπες είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα φαγητά. Τις επιλέγουμε συνήθως όταν είμαστε άρρωστες ή σαν ορεκτικό πριν από το κύριο γεύμα μας. Είναι ιδανικές για τις κρύες ημέρες του έτους ωστόσο καταναλώνονται εξίσου ευχάριστα και τις υπόλοιπες εποχές. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά τους είναι πως δεν απαιτούν αρκετά υλικά ενώ φτιάχνονται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Εμείς αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε για εσένα όλα τα χρήσιμα tips ώστε να βελτιώσεις την τεχνική σου. Ακολούθησέ τα και να είσαι σίγουρη πως θα φτιάξεις τις πιο γευστικές σούπες που έφαγες μέχρι σήμερα.

1) Χρησιμοποίησε τα υπολείμματα φαγητού που έχεις στην κουζίνα σου

Για παράδειγμα έχεις μαγειρεμένο κοτόπουλο από την προηγούμενη ημέρα. Κόψτο σε μικρά κομματάκια και ετοίμασε μια κοτόσουπα. Το ίδιο ισχύει για όλα τα κρέατα και υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

2) Ενίσχυσε τη γεύση του φαγητού

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις αλάτι, πιπέρι και διάφορα άλλα καρυκεύματα για να απογειώσεις την γεύση της σούπας σου.

3) Αφαίρεσε τον αφρό

Μια λεπτομέρεια που ωστόσο κάνει τη διαφορά είναι να αφαιρείς τον αφρό από την επιφάνεια της κατσαρόλας κατά τη διάρκεια του βρασίματος.

4) Δέσιμο σούπας

Αν θέλεις να γίνει η σούπα σου πιο πηχτή χρησιμοποίησε λίγο κορν φλάουρ. Θα δεις πόσο ωραία θα δέσει το φαγητό. Επίσης μπορείς να ρίξεις λίγο γιαούρτι η αλεσμένη πατάτα.

5) Βελουτέ σούπες

Πολτοποίησε όλα τα υλικά στο blender και στη συνέχεια πρόσθεσε το ζουμί της σούπας. Δεν θα πιστεύεις πόσο νόστιμη θα είναι η σούπα σου. Επιπλέον αποτελεί ιδανικό γεύμα για μικρά παιδιά.

Δες επίσης: Baked oatmeal: Η viral συνταγή για να μην βαριέσαι τη βρώμη