Baked oatmeal: Η viral συνταγή για να μην βαριέσαι τη βρώμη

Baked oatmeal: Η viral συνταγή για να μην βαριέσαι τη βρώμη

Η δημοφιλής συνταγή του Tiktok είναι ό,τι πιο νόστιμο και υγιεινό υπάρχει.

Εάν βρίσκεσαι σε διατροφή για απώλεια βάρους και ψάχνεις τι να φας για πρωινό, το TikTok έχει τη λύση. Η δημοφιλής εφαρμογή είναι γεμάτη με δημιουργικές ιδέες και όπως βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια συνταγή την οποία οι χρήστες έχουν λατρέψει.

Ο λόγος για το baked oatmeal (ψημένη βρώμη), το οποίο δοκιμάστηκε και έγινε viral αφού είναι ό,τι πιο εύκολο και νόστιμο μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι. Η βρώμη είναι μια από τις τροφές που αγαπούν οι διατροφολόγοι και προτείνουν να ενσωματώνουμε στη διατροφή μας. Πλούσια σε φυτικές ίνες, μπορεί να καταναλωθεί με γάλα, γιαούρτι και πολλά toppings όπως φρούτα, φυστικοβούτυρο για να συνθέσει υπέροχα γεύματα.

Αρκετοί άνθρωποι αποφεύγουν τη βρώμη επειδή δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της. Κάπου εδώ έρχεται το baked oatmeal για να αλλάξει τα δεδομένα και να γίνει το νέο αγαπημένο σου πρωινό. Αν αναζητήσεις το hashtag #BakedOats θα βρεις πολλές, διαφορετικές και πεντανόστιμες παραλλαγές της συνταγής που πρέπει asap να δοκιμάσεις στο σπίτι. Tο μόνο που θα χρειαστείς είναι βρώμη, γάλα της αρεσκείας σου (καρύδας, αμυγδάλου, βρώμης ή κανονικό), φρούτα και ό,τι άλλο έχεις στην κουζίνα σου.

Δες επίσης: Τι είναι η διατροφική διαταραχή binge;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις αναλυτικά πώς μπορείς να φτιάξεις αυτή την υπέροχη συνταγή με 4 διαφορετικούς τρόπους για να ξετρελάνεις μικρούς και μεγάλους.