Φτιάξε κι εσύ το αγαπημένο φαγητό της Courteney Cox με ντοματίνια και ψάρι

4 SHARES

Δια χειρός Monica...

Στα «Φιλαρακια» υποδυόταν τη Monica Geller, που ήταν μια διακεκρημένη chef στη Νέα Υόρκη. Όπως δηλώνει όμως σήμερα η Courteney Cox, εκείνη την εποχή δεν είναι ιδέα από μαγειρική.

Η αγαπημένη stars αποφάσισε χθες ν΄ανεβάσει ένα video μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram, αποκαλύπτοντας σε όλους τους fans της το αγαπημένο της φαγητό. Αυτό το ψάρι με ντοματίνια είναι ένα από τα πιάτα που φτιάχνει περισσότερο στο σπίτι της, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα φίλος των ψαριών. Γι΄αυτόν τον λόγο η 56χρονη ηθοποιός φτιάχνει παράλληλα και μια σως από μαγιονέζα με την οποία συνδυάζει γευστικά το ψάρι της και όπως υποστηρίζει, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό.

Τι θα χρειαστείς για την παρασκευή του ψαριού:

-Φιλέτο ψαριού

-Ντοματίνια

-2 με 3 σκελίδες σκόρδο

-1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο

-1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

-1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

-1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες

Αναμειγνύεις τα υλικά και ψήνεις σε μεγάλο πιρέξ για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Ψιλοκόβεις το ψάρι σε φέτες, αλατοπιπερώνεις και όταν είναι σχεδόν έτοιμα τα ντοματίνια προσθέτεις το ψάρι και συνεχίζεις το ψήσιμο για άλλα 10-12 λεπτά.

Κόψε μια χούφτα μέντας, μια χούφτα βασιλικό και το ξύσμα ενός λεμονιού και πασπάλισε πάνω από το ψημένο ψάρι.

Για να φτιάξεις την σως Aoli θα χρειαστείς:
- 3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα

- 1 σκελίδα σκόρδο

-Χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού

-Αλάτι και πιπέρι

-Μια πρέζα πιπέρι καγιέν

Δες την ίδια την ηθοποιό να ετοιμάζει το αγαπημένο της πιάτο για να μη σου ξεφύγει κανένα μαγειρικό tip.

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ