Τα μπισκότα της Jennifer Garner είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει για πρωινό (video)

Τα μπισκότα της Jennifer Garner είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει για πρωινό (video)

Θα τα λατρέψεις!

Θέλεις ν΄απολαύσεις τα υπέροχα μπισκότα της διάσημης ηθοποιού Jennifer Garner; Δεν έχεις παρά ν' ακολουθήσεις τη συνταγή παρακάτω.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για την αγάπη της στη μαγειρική (και δη στα γλυκά), όμως προσπαθεί να γυμνάζεται πολύ και ν΄ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορεί μετά τις εγκυμοσύνες της το σώμα της -όπως είπε και η ίδια- να έχει αλλάξει αρκετά, όμως προσπαθεί να απολαμβάνει την καθημερινές χαρές της ζωής με το παραπάνω.

Τα μπισκότα που φτιάχνει η διάσημη ηθοποιός είναι υγιεινά και όπως θα διαπιστώσεις, αποτελούν το τέλειο πρωινό για όλες εμάς που θέλουμε ένα γλυκάκι για να ξεκινήσει καλά η ημέρα μας.

Για τα υπέροχα μπισκότα της Jennifer Garner θα χρειαστείς:

- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

- 3/4 κουταλάκι του γλυκού σόδα

- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

- 1 φλιτζάνι βρώμη

- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σιτάρι

- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής

- 1/2 φλιτζάνι τεμαχισμένη καρύδα χωρίς ζάχαρη

- 1/8 κουταλάκι μοσχοκάρυδου

- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού

- 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη

- 2/3 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

-8 κουταλιές βούτυρο, κομμένο σε κύβους σε θερμοκρασία δωματίου

- 2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου

- τσιπ σοκολάτας, αν θέλεις

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180º Κελσίου. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Προσθέτουμε τη βρώμη, το αλεύρι ολικής αλέσεως, την καρύδα και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με τα δάχτυλά μας.

Σε ένα άλλο μεσαίο μπολ, βάζουμε τη βανίλια και το ξύσμα λεμονιού με τις ζάχαρες μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Σε ένα τρίτο μπολ, χτυπάμε το βούτυρο σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να μαλακώσει, περίπου 1 λεπτό. Προσθέτουμε σταδιακά το μείγμα ζάχαρης και συνεχίζουμε να χτυπάτε μέχρι να μαλακώσει, περίπου 2 λεπτά. Χτυπάμε σταδιακά τα αυγά. Μειώνουμε την ταχύτητα του μίξερ στη χαμηλή και προσθέστε το μείγμα αλευριού, χτυπώντας μέχρι να γίνει ένα καλό μείγμα. Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι παγωτού μοιράζουμε τη ζύμη μπισκότων σε ένα ταψί, στο οποίο πρώτα έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε τα μπισκότα μέχρι ν΄αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα περίπου για 15-17 λεπτά.

Δες τη συνταγή step by step όπως την κάνει η Jennifer Garner για να μη χάσεις ούτε στάδιο και να φτιάξεις τα πιο τέλεια και γευστικά μπισκότα.