Άκης Πετρετζίκης: Αβγά μιμόζα

Άκης Πετρετζίκης: Αβγά μιμόζα

Τα αυγά... αλλιώς!

Τα πασχαλινά αυγά που έχουν μείνει μπορούν τώρα να γίνουν ο καλύτερος μεζές. Για να φτιάξεις τα αυγά μιμόζα θα χρειαστείς:


  • 6 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • 50 γρ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 30 γρ. μουστάρδα, απαλή

Για το σερβίρισμα

  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. πάπρικα

Διάβασε τη συνταγή στο akispetretzikis.com