Έχει διακοπή ρεύματος αλλά θέλεις κάτι να φας; 10 σνακ που μπορείς να φτιάξεις χωρίς ψήσιμο

Έχει διακοπή ρεύματος αλλά θέλεις κάτι να φας; 10 σνακ που μπορείς να φτιάξεις χωρίς ψήσιμο

Οι πτώσεις του ρεύματος είναι πολύωρες σήμερα και όλοι είμαστε κολλημένοι στα κινητά μας παρακολουθώντας τις εξελίξεις με τις φωτιές! Σνακς που γίνονται γρήγορα και πολύ εύκολα σε χρόνο dt για αυτή τη δύσκολη μέρα.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες ημέρες δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Δασικές και κατοικημένες περιοχές παραδίδονται στην πύρινη λαίλαπα της φωτιάς, δημιουργώντας ανυπολόγιστες καταστροφές τόσο στους ανθρώπους όσο και στο περιβάλλον. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι οι συνεχείς διακοπές ρεύματος. Και μπορεί η ατμόσφαιρα έξω να είναι αποπνικτική όμως ακόμη και μέσα στο σπίτι μας τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

Κι επειδή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, ξέρεις τι μπορείς να κάνεις αν σου μπήκε καπνός από φωτιά στα μάτια σου;Μάθε εδώ

Με τις υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, με έναν καύσωνα που δεν λέει να σταματήσει αλλά και με τις πυρκαγιές που μέσα σε όλες τις καταστροφές που αφήνει στο πέρας της δημιουργεί απανωτές διακοπές ρεύματος, η διαμονή μας στο σπίτι φαίνεται δύσκολή. Αναζητάμε τρόπους δροσιάς καταφεύγοντας σε λύσεις της τελευταίας στιγμής ενώ το στομάχι μας δε σταματά να διαμαρτύρεται συνεχώς. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα snack χωρίς ψήσιμο;


https://www.instagram.com/p/CCnbevJlOFr

Τι κάνουμε λοιπόν όταν δεν έχουμε ρεύμα αλλά θέλουμε απεγνωσμένα κάτι για να ανεφοδιάσουμε το στομάχι μας και να δροσίσει τον ουρανίσκο μας; Μα φυσικά να κατευθυνθούμε προς την κουζίνα για να βρούμε κάτι να φάμε.

Αν νομίζεις πως οι λύσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, κάνεις λάθος.

Οι παρακάτω επιλογές για αλμυρά και γλυκά σνακς θα σε ενθουσιάσουν και θα δεις πόσα γεύματα μπορείς να ετοιμάσεις ακόμη κι αν δεν έχεις ρεύμα.