Πέντε κινήσεις για την τέλεια τάρτα

Πέντε κινήσεις για την τέλεια τάρτα

Μια εκπληκτική τάρτα, πάρα πολύ απλή και εύκολη στην εκτέλεσή της, που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της και θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας σπιτικά γλυκά της στιγμής.

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 βαζάκι μαρμελάδα κεράσι Bonne Maman
1 κούπα κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
αμύγδαλο καβουρδισμένο

Εκτέλεση
1.Στρώνετε το φύλλο της σφολιάτας μέσα σε μια ταρτιέρα και κόβετε τα κομμάτια που περισσεύουν.
2.Τρυπάτε τη σφολιάτα καλά με ένα πιρούνι και την ψήνετε στους 180-200 βαθμούς για μισή ώρα, περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά.
3.Τη βγάζετε από το φούρνο και απλώνετε πάνω της τα ¾ της μαρμελάδας, έτσι ώστε να πάει παντού.
4.Ετοιμάζετε τη σαντιγί χτυπώντας τη κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανίλια.
5.Στολίζετε τη τάρτα με τη σαντιγί, όπως σας αρέσει, και σερβίρετε.