Γκουρμέ σνακ με νεκταρίνια και προσιούτο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και βαριέστε να μαγειρέψετε, μπορείτε να κάνετε διάφορα σνακ με φρούτα και αλλαντικά δείχνοντας τη γκουρμέ πλευρά του εαυτού σας και καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.
Υλικά
2 νεκταρίνια
8 λεπτές φέτες προσιούτο
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδαμιού
Εκτέλεση
1. Κόψτε τα νεκταρίνια σε 8 λεπτές φέτες.
2. Τυλίξτε κάθε ένα με μία φέτα προσιούτο.
3. Βάλτε τα στο grill να ψηθούν σε μέτρια φωτιά μέχρι το προσιούτο να αρχίζει να γίνεται τραγανιστό, περίπου 4 με 6 λεπτά.
4. Λίγο πριν τα βγάλετε από τη φωτιά περιχύστε με το σιρόπι.
Bloggers
01
10