Άκης Πετρετζίκης: Μοσχαρίσια κόντρα με σαλάτα ραπανάκι

1 SHARE

Η καλύτερη συνταγή για πεντανόστιμο κρέας που «λιώνει» στο στόμα.

Εάν πιστεύεις πως είναι δύσκολο να φτιάξεις ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα, ο Άκης Πετρετζίκης σου αποδεικνύει ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Ακολούθησε τις οδηγίες του, συνόδευσε το κρέας σου με μια τραγανή σαλάτα με ραπανάκι, και θα έχεις το απόλυτο φαγητό!

Διάβασε περισσότερα στο akispetretzikis.com

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ