Cheeers! Αυτά είναι τα 10 καλύτερα cocktails για το αποψινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σου

Ιωάννα Τζανή
Cheeers! Αυτά είναι τα 10 καλύτερα cocktails για το αποψινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σου

Υποδέξου το νέο έτος κρατώντας ένα από παρακάτω υπέροχα cocktails που σου προτείνουμε!

Είσαι έτοιμη για να υποδεχτείς το 2022; Είτε είσαι καλεμένη σε ένα φιλικό/οικογενειακό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, είτε θα είσαι εσύ η οικοδέσποινα του φετινού τραπεζιού, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τηρείς τις παραδόσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εκτός από την κλασική βασιλόπιτα που κόβουμε την πρώτη μέρα κάθε νέου έτους για να δούμε σε ποιον θα «πέσει» το φλουρί και το σπάσιμο του ροδιού, μια άλλη παράδοση της Πρωτοχρονιάς είναι να κάνουμε μια πρόποση για το νέο έτος. Και τι καλύτερο από το να συνοδεύεται αυτή η πρόποση με ένα γευστικότατο και πρωτότυπο cocktail;

ZESTA COCTAILS

Εύκολα ζεστά και γιορτινά κοκτέιλς για να φτιάξεις μόνη στο σπίτι

Εάν, λοιπόν, ψάχνεις ιδέες για το ποτό που θα συνοδεύσει το τραπέζι σου ή εάν είσαι καλεσμένη σε κάποιο φιλικό σπίτι και θέλεις να αναλάβεις εσύ το κομμάτι του αλκοόλ, αυτά είναι τα 10 καλύτερα πρωτοχρονιάτικα cocktails που θα ξετρελάνουν κάθε καλεσμένο.

Cheers, λοιπόν!

Pomegranate French 75

pomegranate french 75

Οι θαυμαστές του Casablanca θα λατρέψουν σίγουρα αυτό το κλασικό cocktail που περιέχει τζιν και σαμπάνια, και φυσικά είναι τέλειο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Πρόσθεσε ρόδι για να κάνεις τη διαφορά και να είσαι 100% μέσα στο κλίμα!



Driven Snow Cocktail

driven snow cocktail

Αν τα γούστα σου - και των καλεσμένων - τείνουν λιγότερο προς τη σαμπάνια και περισσότερο προς τα κρεμώδη cocktails, κάνε τη φετινή σου πρόποση κρατώντας αυτό το υπέροχο ποτό που συνδυάζει λευκή σοκολάτα και ρούμι.



Boulevardier (Bourbon Negroni)



Αν προτιμάς να αποχαιρετήσεις το 2021 με κάτι δυνατό και πικρό, το Boulevardier είναι το ιδανικό cocktail για να συνοδεύσει το φαγητό και την πρόποσή σου. Είναι εύκολο στην παρασκευή του και εξαιρετικά εύγευστο.

Cider Sidecar



Το κονιάκ, το Cointreau και ο μηλίτης μήλου καθιστούν αυτό το υπέροχο χειμωνιάτικο cocktail εξαιρετική επιλογή για το αποψινό ρεβεγιόν.

Cranberry Gin Fizz

cranberry gin fizz

Αυτό το αφρώδες, εορταστικό cocktail έχει μια υπέροχη πινελιά από κράνμπερι και οι καλεσμένοι σου θα το λατρέψουν.



Mango mimosa



Αυτό το cocktail δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά πολύ απλό στην παρασκευή του, αφού απαιτεί μόλις δύο υλικά: μάνγκο και σαμπάνια.

Στην παρακάτω photo gallery θα ανακαλύψεις 5 ακόμη ιδέες πρωτοχρονιάτικων κοκτέιλ.

Πηγή φωτογραφιών: countryliving.com