Λαχταριστό χοιρινό με σος βερίκοκο

Λαχταριστό χοιρινό με σος βερίκοκο

Οι γλυκόξινες γεύσεις τα τελευταία χρόνια είναι πολύ trendy στην ελληνική γαστρονομική κουλτούρα οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε μία ενδιαφέρουσα και εύκολη συνταγή με βερίκοκα και χοιρινό, τολμήστε την πρόταση μας.

Υλικά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 χοιρινές μπριζόλες
1 κούπα βερίκοκα κομπόστα
1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπερι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε τη γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά.
2. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και ψήνετε στη φωτιά αυτή για 8 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά.
2. Ρίχνετε από πάνω στην κομπόστα και το ξύδι και ψήνετε για δύο λεπτά την κάθε πλευρά της μπριζόλας και το χοιρινό σας είναι έτοιμο.