Χοιρινό με πορτοκάλι

Χοιρινό με πορτοκάλι

Δώστε στο χοιρινό μια γλυκιά και συνάμα καυτερή γεύση και απογειώστε το τραπέζι σας χωρίς να φάτε όλη την ημέρα σας στην κουζίνα.

Υλικά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες (περίπου μισό κιλό)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3/4 φλιτζανιού μαρμελάδα πορτοκάλι
2 κουταλιές σούπας σάλτσα τσίλι
2 κουταλιές σούπας νερό
2 φλιτζάνια λοβούς μπιζελιών

Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι ή γουόκ.
2. Προσθέστε το χοιρινό και σοτάρετε για 3-4 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας και έπειτα αφαιρέστε από το τηγάνι.
3. Προσθέστε το κρεμμύδι στο τηγάνι και ανακατέψτε-τηγανίστε για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό.
4. Προσθέστε τη μαρμελάδα, τη σάλτσα τσίλι, το νερό, και τα μπιζέλια. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι τα λαχανικά να γίνουν είναι τραγανά.
5. Ξαναρίξτε το χοιρινό στο τηγάνι και σοτάρετε άλλα 2-3 λεπτά