Η συνταγή για το smoothie της Bella Hadid που ενισχύει το ανοσοποιητικό και τη διάθεση

Η συνταγή για το smoothie της Bella Hadid που ενισχύει το ανοσοποιητικό και τη διάθεση

Αν θέλεις να έχεις όλη μέρα καλή διάθεση, το αγαπημένο smoothie της Bella Hadid είναι η λύση.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι κατσουφιασμένη και με την αίσθηση ότι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου; Νιώθεις αδυναμία, ίσως είσαι άυπνη και δεν θέλεις να βγεις από το πάπλωμά σου. Διάθεση στα τάρταρα σαν να λέμε.

Τι χρειάζεσαι εκείνη την ώρα; Όχι, όχι, μην πάει ο νους σου στον καφέ. Ο καφές απλά θα ανοίξει το μάτι σου, δεν θα σου δώσει όμως δύναμη κι ενέργεια. Άλλο είναι αυτό που έχεις ανάγκη και ο λόγος για… ένα υγιεινό smoothie. Για την ακρίβεια, το αγαπημένο smoothie της Bella Hadid είναι αυτό που θα σε σώσει και θα σου χαρίσει θρεπτικά συστατικά, ενέργεια και καλή διάθεση όλη μέρα. Έτοιμη να μάθεις τη συνταγή;

Η Χριστίνα Μπόμπα έφτιαξε smoothie bowl και εμείς βρήκαμε τα 3 πιο νόστιμα

Η συνταγή για το αγαπημένο smoothie της Bella Hadid

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

1 κουταλιά γάλα αμυγδάλου

1 κουταλιά χυμό aloe vera

bella_hadid_smoothie.jpg

6 κουταλιές χυμό πορτοκάλι

Μισή κουταλιά κουρκουμά

1 κουταλιά βανίλια σε σκόνη

1-2 κουταλιές γιαούρτι

1 μπανάνα

6 κουταλιές μάνγκο

Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν και στη συνέχεια, μετάφερε το smoothie σε ένα ψηλό ποτήρι. Καλή απόλαυση!

Τα οφέλη του smoothie της Bella Hadid

Το smoothie που λατρεύει και καταναλώνει σχεδόν καθημερινά η Bella Hadid είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, χάρη στον χυμό πορτοκαλιού, το μάνγκο, τον χυμό aloe vera και την μπανάνα που περιέχει.

smoothie.jpg

Όλα αυτά τα συστατικά μαζί, λοιπόν, χαρίζουν λάμψη στο δέρμα, καταπολεμούν τυχόν φλεγμονές του οργανισμού, ενώ ενισχύουν τη διάθεση και το ανοσοποιητικό. Εν ολίγοις, το συγκεκριμένο smoothie είναι το τέλειο πρωινό για να ξεκινήσεις τη μέρα και μέχρι το βράδυ που θα επιστρέψεις στο σπίτι να είσαι γεμάτη ενέργεια.