Η κρεμώδης νηστίσιμη σος ζυμαρικών της Meghan Markle με τρία υλικά μόνο

Πατούλια Κατερίνα
Η κρεμώδης νηστίσιμη σος ζυμαρικών της Meghan Markle με τρία υλικά μόνο

Μια εύκολη συνταγή και νηστίσιμη δια χειρός Meghan Markle.

Πολύ πριν μπει στη βασιλική οικογένεια και προτού δραπετεύσει και πάλι από αυτή, η Meghan Markle διατηρούσε το blog της The Tig όπου και δοκίμασε τις συνταγές που η ίδια λάτρευε.

Η σος με κολοκύθι

Μία από αυτές είναι ιδανική για τις ημέρες της νηστείας και όχι μόνο και είναι κρεμώδης ενώ απαιτεί μόνο τρία υλικά.

Νερό, κύβος λαχανικών και πράσινο κολοκυθάκι συνθέτουν τα υλικά που θα σου χαρίσουν την ιδανική vegan σος για τα ριγκατόνι σου.

Η σος γίνεται τόσο κρεμώδης που θα νομίζεις πως έχει λάδι και βούτυρο αλλά στα χέρια σου έχεις μόνο κολοκυθάκι, είχε τονίσει η Meghan στο delish.com όπου και είχε μοιραστεί τι τρώει μέσα σε μια μέρα.

Ένας κύβος ζωμού, τέσσερα πράσινα κολοκυθάκια και αν θέλεις μπορείς να βάλεις και κρεμμυδάκι.

Σοτάρεις το κρεμμύδι με ελαιόλαδο και προσθέτεις τον ζωμό αραιωμένο σε μια φλιτζάνα με χλιαρό νερό. Προσθέτεις όλα τα υλικά σε κατσαρόλα με νερό σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύσεις κάθε δέκα λεπτά. Μέσα σε μισή ώρα θα έχεις μια κρεμώδη σος που μπορείς να κάνεις πιο αραιή ή πηχτή προσθέτοντας νερό.

Το άγνωστο ταλέντο που έχει η Meghan Markle

Η Δούκισσα εξέδωσε το πρώτο βιβλίο μαγειρικής για φιλανθρωπικό σκοπό με τίτλο "Together: Our Community Cookbook" , το 2018 το οποίο γιορτάζει την ενδυνάμωση των κοινωνιών που επιτυγχάνεται μέσα από τη μαγειρική.

Το βιβλίο έγινε σε συνεργασία με τη Hubb Community Kitchen, ένα γκρουπ γυναικών στο Λονδίνο που μαγειρεύει φαγητό για την τοπική κοινωνία δύο φορές την εβδομάδα, ειδικά για τις οικογένειες κοντά στο Grenfell Tower που πήρε φωτιά το 2017, αφήνοντας δεκάδες ανθρώπους άστεγους.