Άκης Πετρετζίκης: Trifle με τσουρέκι

Άκης Πετρετζίκης: Trifle με τσουρέκι

O καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις τα leftovers από το τσουρέκι.

Υλικά:
4 φέτες τσουρέκι
χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. μέλι
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
ξύσμα πορτοκαλιού
50-100 γρ. φραγκοστάφυλα
50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
50 γρ. καρύδια
Για το σερβίρισμα
ξύσμα πορτοκαλιού

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com