Φτιάξτε το πιο εύκολο σκληρό κέλυφος σοκολάτας για το παγωτό

Φτιάξτε το πιο εύκολο σκληρό κέλυφος σοκολάτας για το παγωτό

Νόστιμη, γρήγορη και εύκολη συνταγή για σιρόπι παγωτού που παγώνει σε χρόνο dt.

Το καλοκαίρι θέλει το παγωτό του και το παγωτό θέλει σίγουρα το σιρόπι του. Αν βαρεθήκατε το κλασικό σιρόπι σοκολάτας, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το «τραγανό» σιρόπι που παγώνει αμέσως μόλις το βάλετε επάνω στο παγωτό σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr