Άκης Πετρετζίκης: Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο

Άκης Πετρετζίκης: Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο

Το πιο εύκολο και ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο!

Δοκίμασε τα light ατομικά cheesecakes με βάση από μπισκότο ολικής άλεσης, γέμιση από κρέμα γιαουρτιού και επικάλυψη από σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη και θα μας θυμηθείς!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για τη μαρμελάδα ροδάκινο

200 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα

50 γρ. μέλι

25 γρ. σπόρους τσία

1/8 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά

Για την κρέμα

400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%

100 γρ. τυρί κρέμα light

50 γρ. μέλι

1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com