Πανεύκολες μοσχαρίσιες μπριζόλες με γέμιση σάλτσα pesto
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Εύκολες και λαχταριστές, ό,τι πρέπει για ένα τέλειο κυριακάτικο γεύμα.
Υλικά
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες χοντρές
1/2 κούπα πέστο
6 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ. τυρί κρέμα
2 κουταλιές τριμμένο πράσινο κρεμμύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά αλάτι
1/2 κουταλιά πιπέρι
Εκτέλεση
1. Κόψτε μία βαθιά σχισμή στις μπριζόλες.
2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο, την παρμεζάνα, το τυρί κρέμα, το κρεμμυδάκι και γεμίστε τις σχισμές με το μείγμα.
3. Ψήστε τις μπριζόλες στην γκριλιέρα για 15 λεπτά γυρίζοντας τις μόνο μία φορά και σερβίρετε αφού τις αλατοπιπερώσετε πρώτα.
Bloggers
01
10