Aιγυπτιακό ρολό ομελέτας με φέτα

Aιγυπτιακό ρολό ομελέτας με φέτα

Μην ψαρώνετε με το «αιγυπτιακό» στον τίτλο. Πρόκειται για μια απλή αλλά πεντανόστιμη ομελέτα, που ετοιμάζεται μέσα σε 10 λεπτά. Η τεχνική της και η χρήση φέτας στη συνταγή, την κάνει πιο ζουμερή από τις συνηθισμένες ομελέτες και είναι σίγουρο πως ακόμα και αν σας φαίνεται λίγο περίεργη με μια πρώτη ματιά, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας γρήγορα γεύματα.

Υλικά:
4 αυγά, χτυπημένα
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα, θρυμματισμένη
1 κουταλάκι του γλυκού γάλα
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι

Εκτέλεση:
1.Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε τα αυγά και το πιπέρι. Σε ένα άλλο, ανακατέψτε την φέτα με το γάλα.
2.Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς ψηλή θερμοκρασία. Ρίξτε τα αυγά και στριφογυρίστε το τηγάνι μέχρι το υλικό να καλύψει όλη την επιφάνεια. Όταν δείτε τις άκρες να έχουν ψηθεί, βάλτε το μείγμα φέτας σε μια γραμμή στο κέντρο της ζύμης. Με μια σπάτουλα, διπλώστε την ζύμη πάνω και κάτω από τη φέτα, και στη συνέχεια διπλώστε τις άκρες. Γυρίστε την λίγο ακόμα στο τηγάνι και η ομελέτα σας είναι έτοιμη.