Η καλύτερη συνταγή για το τέλειο club sandwich

Η καλύτερη συνταγή για το τέλειο club sandwich

Το all time clasic αγαπημένο club sandwich στα καλύτερά του.

Tι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα λαχταριστό τοστάκι; Τέσσερα τοστ μαζί, πιο μεγάλα, πιο πλούσια, πιο περιποιημένα. Με λίγα λόγια, ένα τέλειο club sandwich, το σνακ που αγαπούν όλοι. Και εδώ σας έχουμε την καλύτερη συνταγή για να το απολαύσετε όπως του αρμόζει.

Υλικά
12 φέτες λευκού ψωμιού
3/4 κούπας μαγιονέζα
8 φύλλα μαρουλιού
16 φέτες ώριμης ντομάτας
16 φέτες τραγανού, τηγανισμένου, μπέικον
16 φέτες ψητής (ιδανικά) γαλοπούλας


Εκτέλεση
1. Ψήστε το ψωμί σε τοστιέρα. Kόψτε τα μαρουλόφυλλα στη μέση και κάντε 8 στοίβες.
2. Σε μια επιφάνει κοπής βάλτε 3 φέτες ψωμιού στη σειρά. Αλείψτε μια κουταλιά μαγιονέζα στην κάθε μια. Βάλτε ένα μαρούλι στην πρώτη φέτα, μετά 2 φέτες ντομάτας και αλατοπιπερώστε. Στη συνέχεια προσθέστε 2 φέτες μπέικον πάνω από τις ντομάτες, και από πάνω 2 φέτες γαλοπούλας. Αλατοπιπερώστε.
3. Επαναλάβετε ακριβώς το ίδιο στη δεύτερη φέτα ψωμιού. Προσεκτικά βάλτε την δεύτερη στρώση πάνω στην πρώτη και καλύψτε το σύνολο με την τρίτη φέτα ψωμιού (με την μεριά που έχετε αλείψει τη μαγιονέζα, φυσικά, προς τα κάτω).
4. Κάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία άλλες 3 φορές, έτσι ώστε να έχετε 4 σάντουιτς. Με οδοντογλυφίδες, ή "σπαθάκια" του κοκτέιλ, καρφώστε σε 4 πλευρές τα σάντουιτς, ώστε να σταθεροποιηθούν, και κόψτε τα προσεκτικά με οδοντωτό μαχαίρι.

Τip: Σερβίρετε με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, chips ή και πίκλες.