Δροσερό, λαχταριστό ρυζόγαλο με γιαούρτι σε 3 βήματα!

Δροσερό, λαχταριστό ρυζόγαλο με γιαούρτι σε 3 βήματα!

Η τέλεια συνταγή για το καλοκαίρι

Μια ιδιαίτερη εκδοχή ρυζόγαλου με κανέλα, βανίλια και γιαούρτι.

Υλικά
115 γραμμάρια ρύζι
700 ml γάλα
50 γραμμάρια ζάχαρη
1 κλωναράκι βανίλιας σχισμένο στη μέση
1 ξυλάκι κανέλα
500 γραμμάρια γιαούρτι

Εκτέλεση
1. Βάλτε σε μία κατσαρόλα το ρύζι, το γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και την κανέλα και αφήστε τα να πάρουν μια βράση σε μέτρια φωτιά. Μειώστε τη θερμοκρασία και σιγοβράστε για 30 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσει.
2. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει ελαφρώς, αφαιρέστε το κλωναράκι βανίλιας και το ξύλο κανέλας, προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε.
3. Σερβίρετε με φρέσκα βατόμουρα (ή άλλα φρούτα της επιλογής σας που πιστεύετε πως ταιριάζουν) και απολαύστε!