Αλμυρά κουλουράκια με τυριά

Αλμυρά κουλουράκια με τυριά

Μια πολύ νόστιμη και απλή συνταγή για αλμυρά κουλουράκια που μπορούν να συνοδεύσουν τη μπύρα ή το κρασί σας και να βρίσκονται στο ντουλάπι σας για μια δύσκολη ώρα.

Υλικά
70γρ. βούτυρο
200γρ. διάφορα πικάντικα τυριά τριμμένα
200γρ.αλεύρι απλό
ανθρακούχο νερό (όσο πάρει)

Εκτέλεση
1.Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, το βούτυρο και τα τυριά και ανακατεύετε. Η ζύμη σας θα γίνει θρυμματιστή
2.Προσθέτετε ανθρακούχο νερό, όσο χρειάζεται ώστε η ζύμη σας να δέσει ομοιόμορφα
3.Φτιάχνετε ένα ρολό και κόβετε κομμάτια των 0,5εκ.
4.Τα αραδιάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 με 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν

Tip: Διαλέξτε πικάντικα τυριά με ωραία γεύση και ελαφρώς αλμυρά, ώστε να βγουν νόστιμα τα κουλουράκια. Αν τα τυριά είναι ανάλατα, προσθέστε στο μείγμα σας λίγο αλάτι.

Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour

DPG Network