Ένα ονειρεμένο «τουρλού»: Αυγά με λουκάνικο σε 2 βήματα

Ένα ονειρεμένο «τουρλού»: Αυγά με λουκάνικο σε 2 βήματα

Λίγα υλικά, απίστευτη νοστιμιά.

Διαλέξτε ένα καλό chorizo, το κλασικό και αγαπημένο είδος λουκάνικου, και φρέσκα αυγά, ακολουθήστε την παρακάτω πανεύκολη συνταγή, και έχετε στα χέρια σας ένα πιάτο που θα σας ξετρελάνει!

Υλικά
ελαιόλαδο
1/3 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 λουκάνικα chorizo, χωρίς λίπος
3κ.σ. σταφίδες, μουλιασμένες για 15 λεπτά σε ζεστό νερό και στραγγισμένες
5 με 6 αυγά
αλάτι
τορτίγιες (προαιρετικά)
κόλιαντρο (προαιρετικά)

Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει. Μόλις είναι έτοιμο, βάλτε το στην άκρη του τηγανιού και ρίξτε μέσα τα λουκάνικα σε κομματάκια (χρησιμοποιήστε μια ξύλινη σπάτουλα για να τα σπάσετε). Προσθέστε τος σταφίδες και ανακατέψτε καλά μέχρι το λουκάνικο να είναι έτοιμο -χωρίς απαραίτητα να πάρει χρώμα.
2. Σπάστε τα αυγά, ένα τη φορά, μέσα στο τηγάνι. Ανακατέψτε τα μαζί με το λουκάνικο. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι και συνεχίστε να ανακατεύετε συνεχώς μέχρι τα αυγά να δέσουν με το μείγμα, αλλά να είναι ακόμα σχετικά υγρά. Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρετε αμέσως, συνοδεύοντας, αν θέλετε, το πιάτο με τορτίγιας καλαμποκιού και κόλιαντρο για γαρνίρισμα.