Το απόλυτο detox smoothie για να επανέλθουμε σε φόρμα μετά τις «αταξίες» του καλοκαιριού

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το απόλυτο detox smoothie για να επανέλθουμε σε φόρμα μετά τις «αταξίες» του καλοκαιριού

Καλό μήνα!!! Ηρθε ο Σεπτέμβριος και αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως οι ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού οδεύουν προς το τέλος. Δεν πτοούμαστε καθόλου καθώς! Αυτός ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου νομίζω πως είναι από τους καλύτερους γιατί μπορεί να μπαίνουμε πάλι σε πρόγραμμα αλλά έχουμε μέσα μας ακόμη μια όμορφη καλοκαιρινή διάθεση!

Μερικές φορές μας φέρνει μια γλυκιά μελαγχολία και μας πιάνει μια εσωτερική αναζήτηση και αγωνία για τη χρονιά που έρχεται και όσα θα ζήσουμε..

Για μένα είναι πάντα ένας μήνας αναδιοργάνωσης και ξεκαθαρισμάτων για πολλά πράγματα. Για τη δουλειά, τα αισθηματικά, τους φίλους , την οικογένεια..

Επίσης είναι ο μήνας των γενεθλίων μου όπου αναγκαστικά θα προσθέσω στις πλάτες μου άλλο ένα χρόνο εμπειριών που ελπίζω να με κάνουν σοφότερη. ( Αν και φέτος λέω να μείνω στην ίδια ηλικία δε νομίζω να το καταλάβει και κανείς χιχι ).

Πάντα αυτή την εποχή νιώθω ότι ένας κύκλος κλείνει και ετοιμάζεται να ανοίξει ένας καινούριος που μου προκαλεί ένα μικρό άγχος για το τι πρόκειται να έρθει, αλλά φροντίζω να είμαι έτοιμη για όλα και ψυχικά και σωματικά.

Έτσι λοιπόν θέλω να σας προετοιμάσω και εσάς σωματικά μέσα από το Mlvlog που ήδη έχετε αγαπήσει πολύ και χαίρομαι αφάνταστα!

Επειδή ξέρω πως το καλοκαιράκι πάντα ξεφεύγουμε λίγο διατροφικά, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, λίγο καλαμαράκι, ουζακι, παγωτάκι και τα σχετικά θέλω να σας βάλω σε τάξη!

Σας έχω λοιπόν after summer detox smoothie για να φύγουν οι τοξίνες, να επανέλθει η λάμψη στο πρόσωπο, τα αφυδατωμένα μας μαλλάκια να αναπνεύσουν πάλι και γενικά να φύγει αυτό το πρήξιμο που νιώθουμε στο σώμα μας!

Πάμε για τη συνταγή

- 1 κούπα μύρτιλα (blueberries) , δεν υπάρχουν φρέσκα τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε κατεψυγμένα

- ¼ αβοκάντο

- 1 ακτινίδιο

- 1 κ.του γλυκού λιναρόσπορο κοπανισμένο

- 1 κούπα νερό καρύδας

( αν σας φανεί λίγο ξυνό επειδή έχει ακτινίδιο μπορείτε να βάλετε μια κουταλια του γλυκού μέλι )

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μιξεράκι μας και τα χτυπάμε. Σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω λίγη κανέλα.

21291717 10213139322774262 780037095 n

Στην υγειά σας!

Είναι μία από τις αγαπημένες συνταγές που κάνω αυτές τις μέρες καθώς όλα τα συστατικά είναι ευεργετικά για τον οργανισμό, με φυτικές ίνες, βιταμινη Ε, βιταμίνη C και βοηθούν στην αποτοξίνωση και ενυδάτωση!

Ελπίζω να σας αρέσει!



Fit your life the easy way

Σας φιλώ πολύ πολύ

Tα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Υ.Γ Μην ξεχνάτε πως περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σας και τις ιδέες

Στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram και facebook