Τα smoothies bowls που λατρεύουν οι Ιταλίδες

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Τα smoothies bowls που λατρεύουν οι Ιταλίδες

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Σας έρχομαι σήμερα με αέρα εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από Ιταλία!

Κατάφερα και βρήκα ένα σαββατοκύριακο και μπόρεσα λίγο να πάω ένα ταξιδάκι.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ήμουν καλεσμένη σε ένα πολιτικό γάμο στο Τορίνο ενός πολύ δικού μου οικογενειακού φίλου που μένει μόνιμα στο Μιλάνο και θέλησε με τη γυναίκα του που είναι Ιταλίδα να παντρευτούν εκεί.

Το δημαρχείο ήταν σε ένα φανταστικό χωριό το Coconato , λίγο έξω από το Μιλάνο.

Πολύ γραφικό , με πλακόστρωτο , όμορφα χρωματιστά κτήρια, μικρά σοκάκια και υπέροχα καφέ όπου μαζεύονταν όλοι από το χωριό για να πιουν το espresso τους και το cappuccino τους.

Μετά το γάμο ακολούθησε ένα καταπληκτικό γεύμα σε ένα μαγευτικό κτήμα όπου όλα τα φαγητά φτιάχνονται εκεί με δικά τους προϊόντα. Δοκιμάσαμε γευστικότατα κρασιά και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ!

Φυσικά έκανα και τη βόλτα μου μέσα στο Μιλάνο όπου για καλή μου τύχη είχε ήλιο και ωραίο καιρό και μπόρεσα να το ευχαριστηθώ!

Σας έχω όμως κάτι τέλειο! Για να δείτε πόσο τάση είναι όλα αυτά τα smoothie bowls που σας φτιάχνω , πήγα σε ένα εκπληκτικό και πάρα πολύ γνωστό μαγαζί το Deus Ex Machina για brunch και δείτε στις φωτογραφίες που σας έχω τι φοβερά smoothie bowls είχε!

LOUIZA MILANO SMOOTHIES2
LOUIZA MILANO SMOOTHIES

Εννοείται δοκίμασα και εννοείται σας έχω τη συνταγή για αυτά τα μιλανέζικα smoothie!!

Μείνετε συντονισμένες γιατί αύριο μπαίνω στην κουζίνα του σπιτιού μου και σας φτιάχνω ακριβώς το λαχταριστό smoothie που βλέπετε στις εικόνες!!

Επειδή με ενδιαφέρει η άποψη σας θα ανεβάσω στο insta story μου στο προσωπικό μου Instagram φωτογραφία και με τα δυο smoothie και θέλω να ψηφίσετε για ποιο από τα δυο θέλετε τη συνταγή!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog

Fit your life the easy way

ΥΓ. Περιμένω πάντα τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας στο προσωπικό μου facebook και instagram. Στην gallery θα βρεις και άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι μου αυτό.