Το αγαπημένο μου ρόφημα για αποτοξίνωση και χαλάρωση

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το αγαπημένο μου ρόφημα για αποτοξίνωση και χαλάρωση

Τι πίνω μετά την γυμναστική για να χαλαρώσω αλλά ταυτόχρονα να «διώξω» και τις τοξίνες από τον οργανισμό μου. 

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Μόλις τελείωσα άλλο ένα μάθημα pilates και γύρισα σπίτι γρήγορα να απολαύσω το γεύμα μου αλλά και την καθημερινή μου βραδινή και όχι μόνο συνήθεια!

Το κρύο κρατάει ακόμα και τι πιο ωραίο μέσα μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα να καθίσεις μπροστά στο τζάκι και να απολαύσεις τις υπέροχες νέες γεύσεις Lipton , συγκεκριμένα Lipton infusion που πραγματικά με έχουν συνεπάρει και είναι ό,τι καλύτερο για το σώμα μας αλλά και το πνεύμα μας.

lipton vourou 2

Την Lipton την γνωρίζετε πολύ καλά καθώς είναι πρωτοπόρος στον τομέα των αφεψημάτων με ποιοτικά προϊόντα , εύγευστα , με τεράστια ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και πάνω από όλα με πολλά οφέλη για τον οργανισμό!

Το τσάι και ειδικά το πράσινο τσάι είναι από τα αγαπημένα μου ροφήματα το οποίο καταναλώνω καθημερινά και είναι ένα από τα ‘’μαγικά’’ μου αδυνατιστικά μυστικά! Το πράσινο τσάι βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην ενυδάτωση, δρα ενάντια στην κατακράτηση και κυτταρίτιδα κορίτσια μου που με ρωτάτε συνέχεια, έχει αντιοξειδωτικά που βοηθάνε στην καλή διατήρηση της υγείας μας! Ευτυχώς η Lipton έχει φανταστικές γεύσεις στο πράσινο τσάι και δεν βαριέσαι ποτέ να πίνεις!

lipton vourou 4

Εκτός όμως από τσάι μπορείτε να βρείτε και άλλα φοβερά αφεψήματα με ξεχωριστές ιδιότητες ανάλογα τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Για παράδειγμα, εγώ σήμερα διάλεξα να πιω ένα ρόφημα από τη σειρά Lipton Infusion με χαμομήλι και λεμονόχορτο! Ό,τι καλύτερο για χαλάρωση μετά τη γυμναστική μου καθώς και τα δύο συστατικά έχουν καταπραυντική δράση , ηρεμούν τον οργανισμό μας και τον ενισχύουν με αντιοξειδωτικά! Και επειδή πάντα σας έχω και το ‘κάτι’ παραπάνω σαν extra tip, βάλτε για λίγα λεπτά ένα ξυλάκι κανέλας να αφήσει τα αρώματα του και να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφαιρέστε το μετά από 5 λεπτάκια.

Έχω ξετρέλαθει και με τις υπόλοιπες γεύσεις που μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε όπως η μέντα με ευκάλυπτο που βοηθούν πολύ και σε κρυολογήματα και αναζωογονούν σώμα και πνεύμα, το μελισσόχορτο και η λεβάντα που προσφέρουν τόνωση αλλά και ηρεμία στο νευρικό μας σύστημα και το τήλιο μαζί με τζίντζερ όπου μας καταπραύνει αλλά βοηθάει και στις καύσεις καθώς το πικάντικο τζίντερ ενεργοποιεί το μεταβολισμό!

lipton vourou 1

Όποια γεύση Lipton και να διαλέξετε να είστε σίγουρες πως ο οργανισμός σας θα γεμίσει από ευεξία και τόνωση και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα για το σώμα σας και το πνεύμα σας! Αν δεν θέλετε να καταναλώνετε πολλούς καφέδες μέσα στην ημέρα σας, βάλτε στην καθημερινότητά σας ένα τσάι ή κάποιο από τα υπέροχα αφεψήματα της Lipton και θα με θυμηθείτε!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way!

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου instagram : maria_louiza_real και στο facebook :maria louiza vourou