5 κινήσεις ματ για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές του Πάσχα

Μαρία Λουϊζα Βούρου
5 κινήσεις ματ για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές του Πάσχα

Οι «κανόνες» μου για να μην παχαίνω κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Με έχετε χάσει λίγο το ξέρω αλλά συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή μου και έχω χάσει λίγο τους ρυθμούς μου! Ευτυχώς όμως το studio Pilates που ετοιμάζω τόσο καιρό είναι έτοιμο και σας περιμένει μετά το Πάσχα για να μπούμε σε εντατικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι!

Όμως, στο σημερινό μας θέμα θέλω να σας πω τα δικά μου tips που εφαρμόζω τις ημέρες του Πάσχα για να μη ξεφύγω πολύ από τα κιλά μου!

Σίγουρα κάποιες από εσάς θα φύγετε για μικρές εξορμήσεις σε κάποιο αγαπημένο μέρος στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό όσες τα καταφέρατε! Αλλά και όσες μείνετε στον τόπο σας είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια!

Η αλήθεια είναι πως εγώ το Πάσχα πηγαίνω στην αγαπημένη μου Άνδρο μιας και έχω καταγωγή από εκεί και ένα εξοχικό σπίτι. (ευτυχώς ο παππούλης μου μας φρόντισε και έφτιαξε το σπιτάκι). Μεγάλη Πέμπτη λοιπόν σαλπάρουμε για Άνδρο!

LOUIZA BOUROU ANDROS

Επειδή οι μέρες αυτές έχουν κουλουράκια, τσουρεκάκια, διάφορα γλυκάκια και αποκορύφωμα αρνάκι, κατσικάκι και τα σχετικά θα σας πω τι κάνω εγώ αυτές τις μέρες για να τα φάω όλα αυτά ξέγνοιαστα!

  • Το πιο βασικό από όλα που κάνω είναι… περπάτημα!! Κάθε μέρα φροντίζω να βγαίνω έξω βόλτα στο νησάκι μου, να περπατάω και να χαζεύω τις ομορφιές του! Κάθε φορά μου δημιουργούνται και διαφορετικά συναισθήματα! Συνήθως πηγαίνω το πρωί όπου έχει αρκετή ησυχία και πραγματικά το απολαμβάνω! Ο ρυθμός στο περπάτημα μου είναι χαλαρός για αρχή μέχρι να ζεσταθώ και μετά κάνω πιο γρήγορο περπάτημα με ενδιάμεσα κάποια λεπτά τζόκινγκ ! Αλλά αν δεν θέλετε μπορείτε να κάνετε μόνο περπάτημα για αρκετή ώρα. Εγώ συνήθως κάνω 1 ώρα ! Πιστέψτε με θα νιώσετε άλλος άνθρωπος, μετά το τέλος της «προπόνησης»!
  • Προσπαθήστε να πίνετε νερό αρκετό για να ενυδατώνεστε γιατί και τα κουλουράκια και τα κρεατάκια μας αφυδατώνουν.
  • Το πρωινό σας γεύμα μπορεί να είναι κάποιο smoothie φρούτων και λαχανικών έτσι ώστε να πάρετε τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα και μετά να είστε έτοιμες για τις ατασθαλίες σας!
  • Αντικαταστήστε κάποιο από τα καφεδάκια σας με κρύο τσάι! Ξέρω πως αν έχει καλό καιρό όλοι θέλουμε κρύο καφεδάκι! Ένα ok δεν πειράζει αλλά αν θέλουμε παραπάνω καλύτερα να βρούμε μια άλλη λύση! Το τσάι, λοιπόν, που μόλις σας ανέφερα.
  • Φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε γιατί πάντα ο μεταβολισμός σε ένα ξεκούραστο οργανισμό λειτουργεί καλύτερα!

Αυτά από εμένα. Εύχομαι να τα ακολουθήσετε όπως και εγώ και φυσικά να έχετε σούπερ διάθεση και να περάσετε τέλεια!!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram: maria­­_louiza_real και στο facebook: maria louiza vourou

Δες και αυτό:

Mπορείς να αποκτήσεις γραμμωμένους κοιλιακούς με μόνο 7 λεπτά άσκησης; Μπορείς!