Ναι, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω το πιο γλυκό μου μυστικό!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Ναι, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω το πιο γλυκό μου μυστικό!

Κάποιες από εσάς το έχετε καταλάβει καιρό καθώς με ακολουθείτε στο social media , κάποιες όχι αλλά σήμερα θα το μάθετε και εσείς!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Σήμερα έχω ένα τελείως διαφορετικό θέμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας..

Κάποιες από εσάς το έχετε καταλάβει καιρό καθώς με ακολουθείτε στο social media , κάποιες όχι αλλά σήμερα θα το μάθετε και εσείς!

Ναι, είμαι έγκυος ! Και είμαι τόσο ευτυχισμένη που δεν περιγράφεται με λόγια! Μόλις μπήκα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και νιώθω το μωρό μου κάθε μέρα και πιο έντονα να μεγαλώνει! Με κάθε κλωτσιά του βουρκώνω από συγκίνηση και χαρά! Είναι μαγικό συναίσθημα και δεν περίμενα ότι θα ένιωθα έτσι.. Πάντα άκουγα για τη μαγεία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να το φανταστώ!

Θα αναρωτιέστε γιατί δεν το έχω παραδεχτεί τόσο καιρό.. Είναι αυτές οι φοβίες που έχουμε όλες οι μέλλουσες μανούλες μέχρι να σιγουρευτούμε πως όλα βαίνουν καλώς και έτσι θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Έχουμε αγωνία για τις πρώτες σημαντικές εξετάσεις και προσπαθούμε να είμαστε χαλαρές μέχρι να δούμε πως το μωρό μας αναπτύσσεται κανονικά.

Έτσι και εγώ..

Είχα άγχος και ήθελα να μη το συζητάω μέχρι να νιώσω έτοιμη .. Φοβόμουν και λίγο το κακό ‘μάτι’ , την αρνητική ενέργεια γιατί ξέρετε πως δεν είναι όλοι γύρω τόσο καλοί όσο νομίζουμε .. Προσπάθησα να προστατέψω και να ζήσω με τον άντρα μου και την οικογένεια μου αυτό το θείο δώρο που μας ήρθε μέχρι να νιώσω έτοιμη να σας το πω!

vourou egkumosini 2

Να απολαύσω τα καλά σας λόγια , τις ευχές που δέχομαι καθημερινά μετά την εμφάνιση μου στην αγαπημένη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρωινό την Παρασκευή 8/6 . Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που ξέρω από την εποχή που δουλεύαμε μαζί στο Alter. Είναι τόσο καλόψυχη και πάντα με τον καλό λόγο. Με έχει καλέσει και άλλες φορές παλαιότερα και με προσέχει πάντα πολύ. Έτσι θέλησα να το πω στην εκπομπή της για να μιλήσω κιόλας και για την δική μου εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία Tv που φέτος σκίσαμε, να πω για το MLvlog φυσικά και για το pilates studio που έχω ανοίξει !

Πραγματικά νιώθω ευλογημένη! Ο Γιαννάκης μου μου έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος που πήγαμε στη Μύκονο οι δύο μας που δε θα την ξεχάσω ποτέ! Είναι ο άντρας των ονείρων μου και ο γιός μας θα είναι καρπός ενός μοναδικού έρωτα και θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας.. Α ναι δε σας είπα.. περιμένουμε αγοράκι !!!

Σύντομα θα σας έχω και βίντεο με θέματα που αφορούν εγκυμοσύνη, πώς να είμαστε Fit στην εγκυμοσύνη, τι να προσέχουμε , πώς ήταν το δικό μου πρώτο τρίμηνο, τι γυμναστική μπορούμε να κάνουμε και πολλά ωραία πράγματα να μοιραστώ μαζί σας!!

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου επιμελήθηκε ο επι σειρά ετών φίλος μου Δημήτρης Σταματίου !

Σας φιλώ σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και για τις τόσο όμορφες ευχές σας!

Τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Ιnstagram και facebook

ΥΓ2: Το φόρεμά μου είναι Prince Oliver και τα παπούτσια μου Olympic Stores!!!