Η adidas μας προ(σ)καλεί να απελευθερώσουμε το πάθος μας για γυμναστική!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Η adidas μας προ(σ)καλεί να απελευθερώσουμε το πάθος μας για γυμναστική!

Εγώ δέχτηκα την πρόκληση - εσείς;

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Δε φαντάζεστε πόση χαρά νιώθω που σιγά σιγά επανέρχεται το σώμα μου μετά τη γέννα και μπορώ να φροντίζω πιο άνετα το μπέμπη αλλά και να κάνω γυμναστική που ξέρετε για μένα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μου! Προσπαθώ πάντα μέσα από το blog μου να σας μεταδίδω αυτή τη χαρά και την ευεξία που νιώθω με την άσκηση και τη σωστή διατροφή και να σας παροτρύνω να ακολουθήσετε και εσείς αυτό τον τρόπο ζωής!

Πριν λίγες μέρες η αγαπημένη μας adidas σε συνεργασία με την INTERSPORT διοργάνωσε για άλλη μια φορά μια φοβερή wellness day για εμάς τις γυναίκες όπου πραγματοποιήθηκε μάθημα Yogilates αλλά και ένα πιο δυναμικό Power Training πρόγραμμα από τις FitVP, τη Βίβιαν Δράκου και την Πόλυ Χατζόγλου, για να παρακολουθήσει η καθεμιά αυτό που της αρέσει!

IMG 20181205 WA0001

Ξεδιψάσαμε με detox χυμούς, δοκιμάσαμε χειροποίητες μπάρες ενέργειας και υπήρχαν hair και nail experts για να μας περιποιηθούν και να χαλαρώσουμε. Αυτό όμως που ξεχώρισα και με έκανε να νοιώσω πραγματικά οικεία, ήταν το tattoo station που είχε στήσει η adidas στο χώρο, με άκρως inspirational μηνύματα που σε έβαζαν κατευθείαν στο κλίμα και σε προετοίμαζαν για να “Release your passion” για τη γυμναστική. Για όλες εμάς που η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, τα συγκεκριμένα μηνύματα μας ενέπνεαν ώστε να «γιορτάσουμε» ουσιαστικά το πάθος μας τονώνοντας ακόμα περισσότερα την αυτοπεποίθησή μας.

IMG 20181203 WA0008

Εγώ φυσικά παρακολούθησα το μάθημα Yogilates , ένας συνδυασμός κινήσεων Yoga και Pilates! Ό,τι καλύτερο για ενδυνάμωση και σύσφιξη! Πραγματικά το χρειαζόμουν καθώς με το νέο μου πρόγραμμα δεν προλαβαίνω να απολαύσω ένα workout για εμένα!

Ήταν υπέροχη εμπειρία και χαίρομαι κάθε φορά να συμμετέχω στις δραστηριότητες και τα event της adidas όπου συναντώ το πιο αυθεντικό γυναικείο community των adidas Women και όλες μαζί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη γυμναστική!

IMG 20181203 WA0001
IMG 20181203 WA0005
IMG 20181203 WA0003 copy

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ήμουν αρκετά καλή ασκούμενη αν και λίγο «σκουριασμένη» αλλά κάτι κατάφερα! Επίσης γνώρισα και δοκίμασα τη νέα Statement Collection της adidas με φοβερό design αλλά κυρίως άνεση και ωραία εφαρμογή!

IMG 20181205 WA0000

Ανάλογα με τα workouts που επιλέγεις να κάνεις, αλλά και τη φυσική γραμμή του σώματός σου, η adidas φρόντισε να σχεδιάσει 3 διαφορετικά bras για να νοιώθουμε όλες οι γυναίκες άνετα στις προπονήσεις μας.

IMG 20181203 WA0006 copy

- All Me Bra: ελαφριά υποστήριξη και τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ελευθερία κινήσεων

- Don’t Rest Bra: μεσαία υποστήριξη που παράλληλα χαρίζει ένα μοναδικά θηλυκό look

- Stronger For It Bra: μέγιστη υποστήριξη και σταθερότητα που ενισχύεται με mesh επένδυση για δροσερή αίσθηση σε κάθε προπόνηση.

Και τα κλασικά αγαπημένα πλέον tights της adidas, ακόμα πιο εξελιγμένα στη νέα συλλογή, που πραγματικά αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, ώστε τίποτα να μην μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και την προπόνησή σου. Εγώ πρόσθεσα στην αθλητική μου γκαρνταρόμπα και τα τρία:

IMG 20181203 WA0007

- Ultimate Tights: πλήρης κάλυψη, σταθερή εφαρμογή και ύφασμα που δεν αφήνει τον ιδρώτα να εμποδίσει την προπόνησή σου

- Believe This Tights: σχεδιασμένο για απαιτητικές προπονήσεις, χαρίζοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων

- How We Do Tights: ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία για απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου

Όποιο και αν επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου ένα είναι σίγουρo – θα βρεις την άνεση που αναζητάς…. Δοκιμασμένα!

Μπορείτε και εσείς να βρείτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα INTERSPORT αλλά και στο www.intersport.gr , και να διαλέξετε το σετ bras & tights που σας ταιριάζει περισσότερο και θα με θυμηθείτε!

IMG 20181203 WA0010

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

Υ.Γ περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou