Ανακάλυψα τα πιο στυλάτα παπούτσια για τις καλοκαιρινές μου βόλτες

Ανακάλυψα τα πιο στυλάτα παπούτσια για τις καλοκαιρινές μου βόλτες

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Η άνοιξη φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά και ο καιρός έχει φτιάξει αρκετά χαρίζοντάς μας υπέροχες ηλιόλουστες μέρες αλλά και γλυκές νύχτες!

Ήδη έχουμε αρχίσει να βγάζουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα από τις ντουλάπες και τα παπούτσια μας και κοιτάμε τι θέλουμε να προσθέσουμε για φέτος το καλοκαίρι στη γκαρνταρόμπα μας! Σαν γυναίκες πάντα θέλουμε να αγοράσουμε κάτι καινούριο για να ανανεωθεί η διάθεσή μας!

Όπως σας έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ, γνωρίζετε την αγάπη μου για τα άνετα και στιλάτα παπούτσια!

Θα μου πείτε και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν?

Βρήκα λίγο χρόνο να ξεκλέψω από τις υποχρεώσεις μου και πήγα στα αγαπημένα μου Adam’s shoes για να ανακαλύψω την καινούρια τους συλλογή!

Σας έχω δείξει πολλές φορές την προτίμηση μου στη συγκεκριμένη εταιρεία καθώς όσα παπούτσια έχω αγοράσει τα έχω ευχαριστηθεί και τα φοράω συνέχεια!

Το πιο βασικό για μένα είναι πως με κάνουν να νιώθω άνετα! Ειδικά για όσες από εμάς έχουμε μέσα στην ημέρα πολλά πράγματα να κάνουμε αλλά θέλουμε να διατηρούμε το στυλ μας και να είμαστε περιποιημένες, η Adam’s shoes έχει ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε! Κακά τα ψέματα , όσο και να μας αρέσει ένα παπούτσι αν μας ταλαιπωρεί όταν το φοράμε, πρήζονται τα πόδια μας και πονάμε , σίγουρα δε θα θέλουμε να το ξαναβάλουμε!

Πολύ σημαντικό θεωρώ πως είναι η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα αλλά και η προσιτή τιμή τους!

Σίγουρα με τις οικονομικές δυσκολίες δεν μπορούμε να διαθέσουμε πολλά χρήματα αλλά θέλουμε να έχουμε και τη δυνατότητα γιατί όχι να πάρουμε και δυο ζευγάρια παπούτσια για να έχουμε επιλογές που να ταιριάζουν με τα ντυσίματά μας!

Επισκέφτηκα λοιπόν ένα κατάστημα, στο οποίο βρήκα μεγάλη ποικιλία των σχεδίων Adam’s shoes και όπως πάντα τα δοκίμασα σχεδόν όλα! Η εξυπηρέτηση για άλλη φορά ήταν εξαιρετική καθώς δε ζήτησα και λίγα να μου φέρουν να δοκιμάσω! Αλλά πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση με εξυπηρετούν!

Με κέρδισαν οι μεταλλικές αποχρώσεις που είναι πάρα πολύ στη μόδα, σε ψηλό αλλά και χαμηλό τακούνι, η κλασική επιλογή στο μαύρο χρώμα αλλά δερμάτινα ανοιχτά mules με διάφορα ύψη στο τακούνι για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει! Επίσης με αφορμή τον επικείμενο γάμο μου έριξα και μια ματιά σε νυφικά παπούτσια που πραγματικά ήταν φανταστικά και πολύ elegant κάτι που θέλουμε σίγουρα εμείς οι wannabe νυφούλες!

Μια βόλτα σας στην αγορά αρκεί για να δείτε και εσείς από κοντά όλα τα υπέροχα σχέδια Adam’s shoes και να ανανεώσετε τη καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou