Η τέλεια περιποίηση προσώπου πριν το γάμο μου

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Η τέλεια περιποίηση προσώπου πριν το γάμο μου

Σαν κλασική μέλλουσα νυφούλα ήθελα να κάνω κάποιες θεραπείες  στο πρόσωπό μου για να ανανεωθώ και να είμαι πιο φρέσκια! Να φύγει λίγο η κούραση από το δέρμα μου και να λάμψω!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Επιτέλους φτάνει η μεγάλη μέρα και η χαρά μου δεν κρύβεται! Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου που μου έκανε ο αγαπημένος μου πέρσι το καλοκαίρι και 9 μήνες μετά τη γέννηση του μικρού θα ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας αγαπημένοι και ολοκληρωμένοι! Δε σας κρύβω πως τους τελευταίους μήνες κουράστηκα αρκετά με τις προετοιμασίες και την αυπνία λόγω δοντιών του μπέμπη αλλά και τις καθημερινές υποχρεώσεις ως εργαζόμενη μαμά! Σίγουρα κάποιες από εσάς με νοιώθετε..

Σαν κλασική μέλλουσα νυφούλα ήθελα να κάνω κάποιες θεραπείες στο πρόσωπό μου για να ανανεωθώ και να είμαι πιο φρέσκια! Να φύγει λίγο η κούραση από το δέρμα μου και να λάμψω!

Επισκέφτηκα λοιπόν το Tzoumaclinic της δερματολόγου κας Αναστασίας Τζούμα για να κάνω κάποιες θεραπείες με τα επαγγελματικά προϊόντα της Medik8 ! Τα συγκεκριμένα προϊόντα θέλω να σας πω ότι τα χρησιμοποιώ και στην καθημερινότητά μου τα τελευταία 3 χρόνια καθώς τα αποτελέσματα που έχω δει είναι εντυπωσιακά! Ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ μαζί σας και από εδώ!

1

Αρκετές γνωρίζετε το πρόβλημα ακμής που είχα πριν κάποια χρόνια και πάντα με ρωτάτε για τις κρέμες που χρησιμοποιώ . Φυσικά όπως καταλαβαίνετε είμαι άκρως επιφυλακτική και επιλέγω με προσοχή τα προϊόντα που θα αγοράσω. Η αγαπημένη μου ενυδατική με Vitamin C δεν την αποχωρίζομαι όπως και τη ρετινόλη που βάζω στα μάτια πριν κοιμηθώ το βράδυ!

Τώρα ήθελα πιο άμεσο αποτέλεσμα και περιποίηση γι αυτό πήγα στην ειδικό να με προσέξει όσο πιο πολύ γίνεται για να είμαι εντυπωσιακή στο γάμο!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε όλα τα στάδια που ακολουθήσαμε αλλά θα σας τα περιγράψω και εγώ για να γνωρίζετε ακριβώς τι έκανα!

Ξεκινάμε :

Αρχικά κάναμε ντεμακιγιάζ με ένα ήπιο γαλάκτωμα με φυτικά εκχυλίσματα και μανδελικό οξύ για τέλειο καθαρισμό.

2 copy

Συνεχίσαμε σε ένα φοβερό μηχάνημα (δεν το είχα ξαναδοκιμάσει και έπαθα σοκ ) όπου κάναμε πλήρη ανάλυση του δέρματος για να δούμε τα προβλήματα , τι θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και τι να προλάβουμε πριν εμφανιστεί. Στις φωτογραφίες θα δείτε πόσο αναλυτικά μπορούμε να δούμε τι γίνεται στο δέρμα μας έτσι ώστε να κάνουμε και τις κατάλληλες θεραπείες!

3

Πάμε στην υπόλοιπη διαδικασία :

- Surface radiance cleanse + bamboo micro polish

9 copy

Συνδυασμός οξέων με μικρόκοκκους από φυσικό bamboo για προετοιμασία του δέρματος πριν τη βασική θεραπεία

  • Superfacial enzyme peel
5

Ενζυμικό πήλινγκ με βάση ένζυμα από papaya και μίγμα αντιοξειδωτικών για λάμψη, φωτεινότητα πρόληψη ενάντια στη φωτογύρανση

  • Hydra B5 + C Tetra Serum
LP2 0257

Συνδυασμός ορών με βιταμίνη C, B5 και υαλουρονικό οξύ για αντιοξείδωση, ανάπλαση και ενυδάτωση

  • Ultimate recovery mask
8

Αναπλαστική και ενυδατική μάσκα βιοκυτταρίνης με υαλουρονικό οξύ

  • White balance serum

Ισχυρό λευκαντικός ορός που δρα συνεργικά με τη φωτοθεραπεία που κάναμε μετά.

4 copy

Αφού λοιπόν κάναμε όλα τα παραπάνω και πραγματικά μετά από κάθε περιποίηση έβλεπα όλο και πιο καθαρό το δέρμα μου πήγαμε στο απόλυτο μηχάνημα!

Το Dermalux Led Phototherapy! Φωτοθεραπεία με κόκκινο φως για αντιγύρανση ! Μπήκα στο μηχάνημα με το κόκκινο φως για περίπου 20 λεπτά για ένα έχω ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ενυδάτωσης ,προστασίας και φυσικά ανανέωσης!

Επειδή θα αναρωτιέστε αν επιτρέπονται αυτές οι θεραπείες αντιοξείδωσης το καλοκαίρι, η απάντηση είναι πως ναι τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτρέπονται καθώς δεν είναι επιθετικά προς το δέρμα!

Σίγουρα ολοκληρώνουμε την πρόληψη δερματικών προβλημάτων με περιποίηση από προϊόντα Medik8 και στο σπίτι τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε επαγγελματικούς χώρους και δεν ξεχνάμε ποτέ αντηλιακή προστασία και φυσικά σωστή διατροφή και ενυδάτωση του οργανισμού εσωτερικά για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα!

Να τονίσω πως είναι υποαλλεργικά και δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα και υπάρχει μια μεγάλη επιλογή σε προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε πρόβλημα ( ακμή, ερυθρότητα, διεσταλμένοι πόροι, χρωματικές κηλίδες κπ)

Αυτά από εμένα κορίτσια μου και προσοχή στον ήλιο τώρα το καλοκαίρι!!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram : maria _louiza_real και facebook : maria louiza vourou