Βρήκα τον τρόπο για πεντακάθαρα και μυρωδάτα ρούχα

Βρήκα τον τρόπο για πεντακάθαρα και μυρωδάτα ρούχα

Ό, τι καλύτερο για εργαζόμενες μανούλες

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Είναι γεγονός πως η καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μαμάς που πρέπει ταυτόχρονα να προλάβει να κάνει και τις δουλειές του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση!

Μου τα έλεγαν φίλες μου αλλά φανταζόμουν πως θα τα προλαβαίνω όλα και μάλιστα με άνεση!

Όμως η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι αρκετές μέρες και σε συνδυασμό με τον ανήσυχο ύπνο που κάνει ο μικρός κάποιες μέρες πραγματικά δεν αντέχω!

Έχω βοήθεια κάποιες φορές αλλά είναι πολύ λίγες, όποτε τα περισσότερα πρέπει να τα κάνω εγώ!

Καθάρισμα, μαγείρεμα για να μην πω για τα πλυντήρια που βάζω συνεχώς!

Με νιώθετε και εσείς; Δεν ξέρω πως κάποιες τα καταφέρνουν όλα χωρίς καθόλου βοήθεια και με δυο ή τρία παιδιά!

Μιας και ανάφερα τα πλυντήρια θέλω να σας πω πως τουλάχιστον όσο δύσκολη και αν είναι η καθημερινότητα θέλω τα ρούχα που φοράω να μυρίζουν όμορφα και να με κάνουν να χαλαρώνω !

Πάντα ψάχνω για μαλακτικά που να δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας , καθαριότητας ή ακόμα και να μου ξυπνάνε όμορφες αναμνήσεις και φυσικά να κρατάει το άρωμα αρκετά χωρίς όμως να είναι πολύ έντονο και να μη χάνεται μόλις το φορέσεις!

777

Μου ήρθε λοιπόν μια έκπληξη πριν λίγες μέρες με δυο μεγάλα κουτιά!

Το ένα είχε ρούχα μέσα και έπρεπε να κάνω ένα παιχνίδι δένοντας τα μάτια με ένα μαντήλι κ να μυρίζω τα ρούχα προσπαθώντας να καταλάβω τι αισθήσεις μου ξυπνούν! Πραγματικά δεν έχω ξαναμυρίσει τόσο υπέροχα αρώματα!

Μάλιστα ένα άρωμα με ταξίδεψε στο χρόνο και με έκανε να θυμηθώ τα παιδικά μου καλοκαίρια όταν έπλενε η γιαγιά μου στην Άνδρο τα ρούχα μου και πήγαινα στην απλώστρα να κρύβομαι πίσω από τα σεντόνια !

Ανοίγοντας το δεύτερο κουτί είδα ότι τα αρώματα αυτά οφείλονται στο μαλακτικό Cajoline Intense ! Τρελάθηκα ! Δεν το πίστευα ότι ένα μαλακτικό μπορεί να μυρίζει τόσο υπέροχα ! Μύριζα τα μπουκάλια για κανένα τέταρτο και για πρώτη φορά ανυπομονούσα να βάλω πλυντήριο ! (Χιχι) 3 διαφορετικά αρώματα που δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω

Αναρωτιέμαι αν και για εσάς είναι τόσο σημαντικό να έχουν αυτή την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας τα ρούχα σας όπως είναι για μένα! Γιατί νιώθω σαν να μην έχουν πλυθεί τα ρούχα αν δεν μυρίζουν υπέροχα!

Εννοείται πως δοκίμασα αμέσως το Cajoline Intense συγκεκριμένα έβαλα τη χρυσή συσκευασία και διαπίστωσα μετά το πλύσιμο και στέγνωμα ποσό κρατάει το άρωμα!

Μια δοκιμή θα σας πείσει! Μπορεί η καθημερινότητα μας να είναι δύσκολη κάποιες μέρες αλλά τουλάχιστον να έχουμε καθαρά και μοσχομυριστά ρούχα και σεντόνια!

cazolinnneeee

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way !