Αν αγαπάς το γιαούρτι, σου έχω τέλεια νέα

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Αν αγαπάς το γιαούρτι, σου έχω τέλεια νέα

Ανακάλυψα το πιο νόστιμο και θρεπτικό σνακ

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Το 2020 έχει επίσημα ξεκινήσει και προσπαθούμε όλοι να μπούμε σε πρόγραμμα διατροφής και να διώξουμε τα ανεπιθύμητα κιλά των γιορτών!

Στο προηγούμενο μας MLvlog σας έδειξα ένα ολοκληρωμένο workout για να φύγει το λίπος από την κοιλίτσα και να γραμμώσουμε τους κοιλιακούς μας.

Όμως πολύ σημαντικό εκτός από το κομμάτι της γυμναστικής είναι να προσέξουμε τη διατροφή μας και να καταναλώνουμε τροφές ωφέλιμες για τον οργανισμό, χωρίς λιπαρά και ικανοποιητική ποσότητα πρωτεΐνης.

Μια από αγαπημένες μου τροφές που καταναλώνω σχεδόν καθημερινά καθώς μου δίνει ενέργει, την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζομαι και με βοηθάει να διατηρούμαι σε φόρμα είναι το γιαούρτι.

IMG 96575af668cec5c2482c56951d90fdc0 V

Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να το κουβαλάω μαζί μου και να έχω και κουτάλι και χαρτοπετσέτες να μη λερωθώ. Ή δεν θέλω να το καταναλώσω σκέτο αλλά με φρούτα χωρίς όμως να πρέπει να παίρνω και τα φρούτα μαζί. Μερικές μέρες ο χρόνος είναι ελάχιστος που δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω τάπερ να πάρω μαζί μου οπότε θέλω κάτι γρήγορο, εύκολο , εύχρηστο και υγιεινό να έχω ,είτε σαν σνακ μέσα στη μέρα είτε μετά τη γυμναστική μου για να αναπληρώσω την ενέργεια που έχω χάσει και τη μυϊκή μάζα.

Ανακάλυψα ένα καινούριο προϊόν το οποίο με έχει ενθουσιάσει!

Το πόσιμο γιαούρτι Youphoria! Το έχω μαζί μου και μπορώ να το καταναλώσω όπου και να είμαι ! Έχει σαν βάση το στραγγιστό γιαούρτι από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα αγελάδας και έχει 4 γεύσεις για να διαλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο ! κλασσική, ροδάκινο, φράουλα και κεράσι ! Αυτό το διάστημα έχω αγαπήσει πολύ τη γεύση ροδάκινο! Η γλυκύτητα που έχει προέρχεται από τα σάκχαρα των φρούτων και όχι από επιπρόσθετη ζάχαρη ! Πολύ σημαντικό!

Πλούσιο σε προβιοτικά και εμπλουτισμένο με πρωτεΐνη φτάνοντας τα 25 γραμμάρια σε περιεκτικότητα. Είναι χωρίς λακτόζη οπότε είναι κατάλληλο και για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη!

Μια πρόταση που θα σας έκανα επίσης μιας και ξέρετε την αδυναμία μου στα detoxsmoothies είναι το προσθέσετε σε ένα smoothie που θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι και να το απογειώσετε σε γεύση και θρεπτικότητα

Ιδανικό για τη δουλειά, για το σπίτι, για το δρόμο αλλά και για όσους δεν τους ξετρελαίνει γενικά η γεύση του γιαουρτιού είμαι σίγουρη πως μόλις το δοκιμάσουν θα αναθεωρήσουν!

Σας προτείνω να δοκιμάσετε το Youphoria για να νιώσετε και εσείς μια υπέροχη ευφορία στο οργανισμό σας !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram: maria_louiza_real και Facebook: maria louiza vourou