Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω τι (πραγματικά) τρώω κάθε πρωί

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω τι (πραγματικά) τρώω κάθε πρωί

Με τις παρακάτω επιλογές δε θα πεινάς μέχρι το επόμενο γεύμα σου και θα έχεις γλιτώσει τις περιττές θερμίδες.

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Επιστρέφω δυναμικά σήμερα με ένα σούπερ θέμα που είναι συχνή ερώτηση και απορία για όσες θέλουν να έχουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής !

Τι πρωινό να φάμε σήμερα;

Ή μάλλον ποια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα healthy , light και υγιεινό πρωινό γεύμα που θα μου δώσει ενέργεια , θα με χορτάσει και κυρίως θα μου φτιάξει τη διάθεση;

IMG 9585

Σας έχω λοιπόν 3 αγαπημένες μου επιλογές που προτιμώ για πρωινό υγιεινό και γρήγορα !

Ούτε 5 λεπτά δεν θα σας πάρει να φτιάξετε μια από τις παρακάτω επιλογές!

Επιλογή 1 : φρυγανιές σουηδικού τύπου ολικής άλεσης με τυρί cottage και αβοκάντο! Φυτικές ίνες και πρωτεΐνη μαζί σε ένα τέλειο συνδυασμό! Λίγο αλάτι κ πιπέρι και έτοιμο!

Επιλογή 2: γιαούρτι με γκρανόλα χωρίς ζάχαρη, αμύγδαλα, μύρτιλα και μέλι! Αγαπημένος συνδυασμός ειδικά αν θέλουμε ένα πιο «γλυκό» πρωινό !

Επιλογή 3: smoothie με γάλα αμυγδάλου , μπανάνα και ένα scoop πρωτεΐνης με γεύση σοκολάτας. Επιλέγετε την πρωτεΐνη που θέλετε εσείς , τα χτυπάτε στο μίξερ και απολαμβάνετε!

Πιστεύω να σας ικανοποιήσουν αυτές οι 3 επιλογές,καθώς είναι από τις πιο συχνές που κάνω και πραγματικά με βοηθούν να μένω πίστη στο διατροφικό μου προγραμμα χωρίς να βαριέμαι ή να πεινάω!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog

Fit your life the easy way


ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria_louiza_real και Facebook : Maria Louiza Vourou