Καθαριότητα και απολύμανση για σίγουρο αποτέλεσμα!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Καθαριότητα και απολύμανση για σίγουρο αποτέλεσμα!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Πείτε μου, αλήθεια, πόσο έχουμε εκτιμήσει τους τελευταίους μήνες τη φράση «υγεία πάνω απ’ όλα», αλλά και την πραγματική ουσία του να είμαστε υγιείς;

Θα μου πείτε, έπρεπε να συμβεί μια πανδημία για να εκτιμήσουμε και να αντιληφθούμε πόσο σημαντική είναι και πόσο μεγάλη προτεραιότητα πρέπει να δίνουμε στην υγεία μας;

Όχι, δεν θα έπρεπε, πράγματι, αλλά πάντα μέσα στη θυελλώδη και δύσκολη καθημερινότητά μας, ξεχνάμε τελικά να προσέχουμε αυτό το τόσο σημαντικό και υψίστης σημασίας αγαθό.

Η πραγματικότητα είναι πως μέσα από αυτή την κακουχία βγήκε κάτι πολύ σημαντικό: Συνειδητοποιήσαμε όλοι (κάποιοι ήδη το γνωρίζαμε, κάποιοι όχι) τη σημασίας της σωστής υγιεινής, καθαριότητας και απολύμανσης.

Μάθαμε το πιο απλό, πώς να πλένουμε σωστά τα χέρια μας έτσι ώστε να απομακρύνουμε τα μικρόβια και τους ιούς. Γιατί σίγουρα θα σας έχει τύχει να μπείτε στο σπίτι βιαστικά θέλοντας να κάνετε κάποια δουλειά και πλύνατε «στο πόδι» τα χέρια σας χωρίς να αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Μάθαμε πως τα ρούχα μας, εκτός από πλύσιμο, χρειάζονται και απολύμανση για να εξαφανίσουμε μικρόβια που μπορεί να προκαλέσουν διάφορες λοιμώξεις. Θα μου πείτε, «ναι, αλλά για να τα απολυμάνουμε πρέπει να τα βάλουμε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και θα χαλάσουν». Εδώ, λοιπόν, θέλω να σας πω πως υπάρχει ένα προϊόν που μας επιτρέπει να τα ρούχα μας, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες! Πολύ καλά ακούσατε! Το Απολυμαντικό ρούχων της Dettol έχει τη δυνατότητα να απολυμαίνει σε θερμοκρασίες από 20 έως 60 βαθμούς, εξουδετερώνοντας τα μικρόβια, αλλά όχι τη «ζωντάνια» των ρούχων!

Το χρησιμοποιείτε μαζί με το απορρυπαντικό σας: Βάζετε το απορρυπαντικό στη θέση του και το απολυμαντικό ρούχων Dettol στη θέση του μαλακτικού. Έτσι τα ρούχα σας θα είναι , καθαρά και μυρωδάτα! Είναι ιδανικό για τα υφάσματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα μας, όπως τα εσώρουχα, οι κάλτσες και για τα ρούχα όσων αθλούνται ή έχουν κατοικίδια που συχνά μπορεί να έχουν κάποια μικρόβια παραπάνω.

Μάθαμε επίσης, πόσο καλά πρέπει να απολυμαίνονται οι διάφορες επιφάνειες του σπιτιού ακόμα και τα πόμολα και τα χερούλια αλλά και τα διάφορα υφάσματα του αυτοκινήτου και του σπιτιού όπως τα καθίσματα, οι καναπέδες, οι πολυθρόνες κλπ. Σίγουρα, το να βγάζουμε συνεχώς τα καλύμματα από τους καναπέδες ή από μεγάλα μαξιλάρια, δεν είναι και κάτι πολύ εύκολο. Υπάρχει, λοιπόν, αυτό το καινοτόμο προϊόν, το All in one της Dettol, σε τρία υπέροχα ανάλαφρα αρώματα, με το οποίο μπορείτε να απολυμάνετε σκληρές αλλά και μαλακές επιφάνειες, όπως τα υφάσματα των καναπέδων, χωρίς να χρειάζεται να τα βγάζετε συνέχεια. Ψεκάζετε τις επιφάνειες και απλά αφήνετε λίγα λεπτά να δράσει πριν ακουμπήσετε. Τόσο απλό! Έχετε απολυμάνει τις επιφάνειες σας σε όλους τους χώρους, κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, χωρίς κόπο και φυσικά με το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα για την υγεία σας!

ygeia sas

Για τις σκληρές επιφάνειες υπάρχει και το Dettol όπου και αυτό εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων συμπεριλαμβανομένων και των Ε.coli, salmonella αλλά και των ιών όπως του ιού της γρίπης και του κορωνοϊού. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα που εμπιστεύεστε και είναι αποτελεσματικά.

apotelesmatika

Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτές τις συνήθειες σαν κάτι «θετικό» που βγήκε από όλη αυτή την κατάσταση. Να προσέχουμε περισσότερο την υγεία μας, την προσωπική μας υγιεινή αλλά και της οικογένειας μας. Γιατί όσο μικρές κι αν φαίνονται αυτές οι καθημερινές συνήθειες, είναι αυτές που μας βοηθούν να προστατεύσουμε όσα αγαπάμε!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way

Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou