Η εμπειρία μου από το Spetses mini marathon

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Η εμπειρία μου από το Spetses mini marathon

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!


Ελπίζω να είστε καλά και δυνατές! Ο Οκτώβριος έχει μπει δυναμικά με βροχές και μάλιστα ιδιαίτερα έντονες σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας. Όμως αυτό δεν μας πτόησε οικογενειακώς να επισκεφτούμε το Σαββατοκύριακο το πανέμορφο και γραφικό νησί των Σπετσών για το Spetses marathon !

Είναι η 10η χρόνια που πραγματοποιήθηκε και κατάφερα για πρώτη φορά να πάω και να συμμετάσχω φυσικά στους αγώνες!

Πήραμε μαζί και τον Ιασονάκο για να του μάθουμε από μικρό να είναι στο πνεύμα του αθλητισμού και της ομαδικότητας.

Μια διοργάνωση τρομερά επιτυχημένη με πολλά happenings και χορηγούς οι οποίοι ενίσχυσαν όλη αυτή την προσπάθεια.

Πήραμε και το ειδικό καρότσι που έχουμε για τρέξιμο για να βάλουμε τον Ιασονάκο και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε όσο δεν φαντάζεστε!


5 tips για να μπεις σε πρόγραμμα χωρίς να σου φαίνεται η διαδικασία ...βουνό!


Προσωπικά ξέρετε ποσό λάτρης των σπορ είμαι και του wellness και τέτοιες ευκαιρίες είναι μοναδικές. Ειδικά μετά από μια δύσκολη περίοδο κορονοϊού και καραντίνας νομίζω πως όσοι βρεθήκαμε εκεί το είχαμε ανάγκη. Ο Γιάννης κολύμπησε στα 1.5χλμ, η μαμά με τον Ιάσονα πήγαμε στο baby marathon ( όπου βέβαια ο μικρός στα 100m ήθελε αγκαλιά και τρέξαμε αγκαλιά μέχρι τα 500 ) και όλοι μαζί τρέξαμε στα 5χλμ το πρωί της Κυριακής και φυσικά τερματίσαμε με χαμόγελο!


https://www.instagram.com/p/CUzcuDGoVHb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καρότσι το μοιραστήκαμε με το Γιάννη γιατί όσο να ναι να σπρώχνεις και 19 κιλά δεν είναι και λίγο (χαχαχα)

Παρότι έπιασε βροχή δεν πτοήθηκε κανείς ! Όλοι μαζί με έντονο αθλητικό πνεύμα και χαρά ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας από την πλατεία Ποσειδωνίου μέχρι το παλιό λιμάνι και λίγο πιο πάνω και ξανά πίσω. Ο κόσμος από τα μαγαζιά συνεχώς φώναζε και επικροτούσε την προσπάθεια όλων και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική!

Ακόμα και αν δεν προλαβαίνεις να γυμναστείς τις καθημερινές ή δεν είσαι τόσο φαν τις γυμναστικής , τέτοια event είναι μια καλή ευκαιρία και να κάνεις ένα μικρό ταξίδι αλλά να μπεις και στο πνεύμα του αθλητισμού και των σπορ και να νιώσεις αδρεναλίνη και ευεξία!

Είναι πολύ σημαντικό ειδικά αν έχετε μικρά παιδάκια να συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες και να μαθαίνουν από νωρίς όλα τα οφέλη του αθλητισμού και ποσό συναρπαστικό μπορεί να γίνει! Μια καλή ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε όλοι και να κάνετε νέες γνωριμίες! Μετά τους αγώνες πάντα υπάρχει καλό φαγητό και κουβεντούλα που ολοκληρώνει όλη αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα.

IMG 0870

Βάλτε τον αθλητισμό στη ζωή σας αλλά στων παιδιών σας. Μια φοβερή αφορμή να περάσατε δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας αλλά και με τους φίλους σας.

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

ΥΓ: περιμένω τα μηνύματα σας στο Instagram και στο Facebook

Δες πώς περάσαμε στη gallery που ακολουθεί...