Γιατί η Kate Middleton έκανε την πιο αναπάντεχη επιλογή συνόλου

Μαρία Ροδίτη
Γιατί η Kate Middleton έκανε την πιο αναπάντεχη επιλογή συνόλου

Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα color trend, που σίγουρα μας εξέπληξε.

Η Kate Middleton είναι μια γυναίκα που σε γενικές γραμμές δεν είναι τολμηρή σε ό,τι αφορά το στυλ της. Την έχουμε συνηθίσει να φορά κλασικά κομμάτια, όπως μονόχρωμα blazers και παλτό, ψηλόμεσα παντελόνια σε ίσια γραμμή και midi φορέματα, ενώ και τα χρώματα που επιλέγει στα ρούχα της κινούνται σε γήινους τόνους, αλλά και στο κλασικό μαύρο. Σπάνια τη βλέπουμε να κάνει τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές.

Ωστόσο, είδαμε πρόσφατα τη Δούκισσα του Cambridge να φορά ένα σύνολο, που σίγουρα δεν περιμέναμε. Η Kate επέλεξε ένα total look σε πράσινο χρώμα και πραγματικά μας εντυπωσίασε. Συγκεκριμένα, φόρεσε midi πράσινο φόρεμα και παλτό στην ίδια απόχρωση και ήταν πιο κομψή από ποτέ. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να επιλέγει αυτό το color trend και όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, ομολογουμένως την κολακεύει πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι το πράσινο χρώμα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Πρόκειται για ένα χρώμα κολακευτικό, που αποπνέει μια ηρεμία και έναν δυναμισμό ταυτόχρονα, ενώ ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Από φορέματα μέχρι αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες και μαγιό, το πράσινο χρώμα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας τη φετινή σεζόν. Υιοθέτησε κι εσύ αυτήν την τάση!

Διάβασε ακόμα: 5 διαφορετικά στυλ denim που θα φοράς όλη την άνοιξη