Με το φόρεμα της Χρηστίδου, θα κάνεις την πιο ωραία εμφάνιση στην καραντίνα

Με το φόρεμα της Χρηστίδου, θα κάνεις την πιο ωραία εμφάνιση στην καραντίνα

Άλλη μία φορά που η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με το στυλ της.

Άλλαξε ο καιρός αυτές τις ημέρες. Η θερμοκρασία έπεσε «επικίνδυνα» και, εκεί που κρατούσαμε τα T-shirt για τις περιφορές μας στο σπίτι, έφτασε η στιγμή να ψάξουμε για τα πιο ζεστά υφάσματα της ντουλάπας μας. Τα πουλόβερ, τα hoodies και τα sweater έρχονται με συνοπτικές διαδικασίες για να σώσουν την κατάσταση και τα μακριά μανίκια αντικαθιστούν τα αγαπημένα μας κοντομάνικα.

Με την τόση παραμονή μας στο σπίτι, δεν είναι ότι θα αφιερώσουμε τον χρόνο που αφιερώναμε στο παρελθόν για όλα όσα έχουν να κάνουν με shopping και styling, ωστόσο, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες. Πάρε, για παράδειγμα, ένα φόρεμα. Ναι, δεν έχεις κάποια περίσταση έξω για να το βάλεις, μπορείς, όμως, να ορίσεις μία μέρα της εβδομάδας κατά την οποία να ντύνεσαι και να περιποιείσαι τον εαυτό σου όπως ακριβώς θα έκανες σε μία έξοδό σου. Και τι χρειάζεσαι για αυτό; Ένα υπέροχο φόρεμα.




Η Σίσσυ Χρηστίδου για άλλη μία φορά μάς έδωσε έμπνευση με την επιλογή που έκανε στην εκπομπή της με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα midi, long-sleeve φόρεμα με floral pattern που «αγκάλιαζε» το σώμα της και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Ένα σχέδιο που μπορείς να φορέσεις με την ίδια ευκολία είτε είσαι στα ενδότερα του σπιτιού είτε όταν με το καλό αρθεί το lockdown και μπορέσεις να κάνεις κάποια έξοδο.

Δες επίσης: Plaid Coats: Πώς να φορέσεις τα πιο φινετσάτα πανωφόρια της σεζόν