Η Meghan αντέγραψε την πιο αμφιλεγόμενη royal στη συνέντευξη της Oprah

Η Meghan αντέγραψε την πιο αμφιλεγόμενη royal στη συνέντευξη της Oprah

Το παρελθόν «στοίχειωσε» τη Δούκισσα με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Όλος ο πλανήτης μιλάει από προηγούμενο βράδυ για τη συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah. Ακόμα και το ενδεχόμενο μίας τέτοιας συνέντευξης θα φάνταζε αδιανόητο για μέλος της βασιλικής, αν αυτό ήθελε να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα -κάτι που η σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει δείξει πολύ καιρό τώρα ότι δεν προτίθεται να κάνει-.

Αυτή η παρέκκλιση από τις νόρμες και η συζήτηση με μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες του πλανήτη φυσικά και χρειαζόταν ιδιαίτερη σκέψη. Κάθε τι μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Οι θεατές αναμενόμενα θα εστιάσουν και στο παραμικρό στοιχείο του πλάνου.

Το ασπρόμαυρο floral φόρεμα του οίκου Armani, λοιπόν, βρέθηκε στο προσκήνιο. Όχι, όμως, αποκλειστικά από ενδυματολογικής άποψης. Σε αυτό το κομμάτι, σαφώς τα πήγε περίφημα επιλέγοντας ένα σχέδιο σε κομψή γραμμή και V line στο ντεκολτέ, το οποίο συνδυαστικά με τη ζώνη κάτω από το στήθος αγκάλιαζε και διαμόρφωνε ακόμα περισσότερο τις αναλογίες της.

Παραδόξως, οι θεατές δεν εστίασαν τόσο σε αυτό όσο στη μεγάλη ομοιότητα της συνολικής της εμφάνισης με αυτήν που είχε κάνει μία άλλη προσωπικότητα που δημιούργησε τεράστια σύγχυση στο Παλάτι, η Wallis Simpson.

Η Simpson, εκλεκτή της καρδιάς του King Edward VIII που παραιτήθηκε από τον θρόνο για να την παντρευτεί δίνοντας ουσιαστικά το βασιλικό χρίσμα στον αδερφό του και μπαμπά της βασίλισσας Ελισάβετ, απέκτησε το πορτρέτο της το 1936, λίγο πριν γίνει Δούκισσα του Windsor.




Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα που εντόπισε ο κόσμος.

Δες επίσης: Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο hot trend στα μαγιό φέτος